Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

38. mednarodna konferenca Portorož 2019

38. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije

38th International Conference on Organizational Science Development - Ecosystem of Organization in the Digital Age

32nd Bled eConference

32. blejska konferenca o e-poslovanju: Humanizing Technology for a Sustainable Society

Kateri študijski program naj izberem?

S pomočjo kratkega vprašalnika izberite študijski program, ki vam najbolj ustreza.

Športnikom prijazno izobraževanje na Fakulteti za organizacijske vede UM

Fakulteta za organizacijske vede UM izpolnjuje pogoje za dodelitev priznanja za razvit pristop k spodbujanju dvojne kariere in zagotavljanju športnikom prijaznega izobraževanja, ki je prva faza evalvacije za pridobitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«.

Novice

Obvestila

Vabilo študentom za sodelovanje v projektu javnega razpisa za sofinanciranje projektov

19. 02. 2019
Vabilo študentom za sodelovanje v projektu javnega razpisa za sofinanciranje projektov "Projektno delo z negospodarskim in neprofitnim sektorjem – Študentski inovativni projekt za družbeno korist 2016 – 2020 za študijski leti 2018/2019 in 2019/2020"
Obvestila

Žalna seja v spomin na red. prof. dr. Jurija Kovača

19. 02. 2019
Žalna seja v spomin na uglednega rednega profesorja, predstojnika Katedre za organizacijo in management ter senatorja Fakultete za organizacijske vede red. prof. dr. Jurija Kovača, bo v torek, 19. februarja 2019 ob 13. uri v predavalnici 111, Fakultete za organizacijske vede, Kidričeva cesta 55a, Kranj.
Obvestila

Obvestilo o smrti red. prof. dr. Jurija Kovača

18. 02. 2019
Pretreseni vam sporočamo žalostno vest, da nas je zapustil sodelavec red. prof. dr. Jurij Kovač. Spoštovanega sodelavca in visokošolskega učitelja bomo ohranili v trajnem spominu.
Obvestila

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru nosilka certifikata Športnikom prijazno izobraževanje

12. 02. 2019
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je ena izmed prvih organizacij v Republiki Sloveniji, ki se izkazuje s pogoji študija za dvojno kariero športnikov s svojimi študijskimi programi, med katerimi se izpostavlja študijski program 1. stopnje VS Management v športu.
Obvestila

Vabilo študentom za sodelovanje v projektu javnega razpisa za sofinanciranje projektov

11. 02. 2019
Objavljamo vabilo študentom za sodelovanje v projektu javnega razpisa za sofinanciranje projektov "Projektno delo z negospodarskim in neprofitnim sektorjem – Študentski inovativni projekti za družbeno korist 2016–2020"
Obvestila

Akademija ob slovenskem kulturnem prazniku - Sledi poeta

07. 02. 2019
Fakulteta za organizacijske vede UM in Zveza kulturnih društev Kranj sta tudi letos organizirali Akademijo ob slovenskem kulturnem prazniku Sledi poeta na kateri so navdušili dijaki Gimnazije Kranj, Mladinski pevski zbor Glasbene šole Kranj, učenci Glasbene šole Kranj, ga. Marta Marolt in g. Uroš Rakovec.

Dogodki

INFORMATIVNI DAN 2019

15. 02. 2019
10:00
V petek, 15. februarja 2019 ob 10. in 15. uri ter v soboto, 16. februarja 2019 ob 10. uri vas vabimo v prostore Fakultete za organizacijske vede (Kidričeva cesta 55a, Kranj) na INFORMATIVNA DNEVA, na katerih bomo podrobneje predstavili naše študijske programe in način študija.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije