Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: 

Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), 

Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), 

Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Management v športu (1. stopnja) in 

Krizni management (1. stopnja).

41. mednarodna konferenca 2022

41. MEDNARODNA ZNANSTVENA KONFERENCA O RAZVOJU ORGANIZACIJSKIH ZNANOSTI

23. - 25. Marec 2022 | Portorož, Slovenija

konferenca.fov.um.si

 

34. mednarodna blejska e konferenca o digitalnem poslovanju

DIGITAL SUPPORT FROM CRISIS TO PROGRESSIVE CHANGE

27. - 30. junij, 2021 | Bled, Slovenija

https://bledconference.org/

Novice

Obvestila

Obvestilo Fakultete za organizacijske vede

24. 08. 2021
Na podlagi določil Odloka o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu (Uradni list RS, št. 132/2021) morajo vse osebe, ki prihajajo v prostore vzgojno-izobraževalnih zavodov in so starejše od 15 let, izpolnjevati pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja, kar dokazujejo z dokazili, določenimi v odloku, ki ureja začasne ukrepe za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.
Obvestila

Informacije za bodoče študente FOV UM

28. 01. 2021
Pripravili smo spletno stran na kateri bomo objavljali informacije in povezave o fakulteti, študijskih programih in o prijavno – vpisnem postopku za vpis v 1. letnik študijskih programov Fakultete za organizacijske vede UM.
Obvestila

Vabilo študentom Evropske noči raziskovalcev 2021 »Znanost za vse«

16. 09. 2021
Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede (UM FOV) v sodelovanju z Univerzo na Primorskem in Univerzo v Novi Gorici, v okviru projekta »Znanost za vse (akronim: ZATE)« za izvedbo aktivnosti v sklopu Evropske noči raziskovalcev 2021, razpisuje plačano študijsko delo za 2 študenta/študentki, in sicer za sodelovanje na osrednji aktivnosti dogodka, ki bo dne 24. septembra 2021 v prostorih Europarka v Mariboru (oziroma v primeru izvedbe dogodka na daljavo v prostorih UM FOV v Kranju).
Obvestila

Uvajalni teden Univerze v Mariboru za brucke in bruce in uvajalni seminar za brucke in bruce na FOV

15. 09. 2021
Pred vami je eno najbolj vznemirljivih obdobij vašega življenja – študijska leta. Veseli smo, da ste se odločili študijska leta preživeti na Univerzi v Mariboru.
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede UM med 6. in 24. septembrom poteka Mednarodna poletna šola z naslovom »Organization, Management, and Society«

13. 09. 2021
Poletni šoli, ki poteka na daljavo se je pridružilo 18 študentov, ki prihajajo iz Hrvaške, Srbije, Slovaške, Grčije in Slovenije.
Obvestila

Sodelavci Katedre za informatiko so skupaj z zunanjimi strokovnjaki pripravili monografijo: Znanstveno-raziskovalni trendi na področju digitalne preobrazbe

08. 09. 2021
Poznavanje konceptov in trendov digitalne preobrazbe je ključnega pomena za sodobnega managerja. Sodelavci katedre za informatiko so skupaj z zunanjimi strokovnjaki pripravili znanstveno monografijo, v kateri prikazujejo znanstveno-raziskovalne trende s področja digitalne preobrazbe.
Obvestila

Možnost brezplačne udeležbe študentov FOV na konferenci INFOSEK 2021

27. 08. 2021
Podjetje Palsit d.o.o. tudi letos omogoča študentom FOV UM brezplačno udeležbo na konferenci Infosek, ki bo potekala od 8. do 10. septembra 2021 v Novi Gorici.
Obvestila

Razpis postopka kandidiranja in imenovanja prodekanov FOV UM

26. 08. 2021
Red. prof. dr. Iztok Podbregar, dekan Fakultete za organizacijske vede UM, je 26. 8. 2021 izdal Sklep o razpisu postopka kandidiranja in imenovanja prodekana za izobraževalno dejavnost, prodekana za raziskovalno dejavnost, prodekana za kakovost in mednarodno sodelovanje in prodekana za razvoj FOV UM, št. 023/3/2021/1/100-IP.

Dogodki

Simpozij o operacijskih raziskavah 2021

22. 09. 2021
09:00
Fakulteta za organizacijske vede UM na vsake dve leti skupaj s Slovenskim društvom Informatika, Sekcijo za operacijske raziskave in Fakulteto za strojništvo, Univerze v Ljubljani, organizira Simpozij o operacijskih raziskavah, katerega namen je popularizacija operacijskih raziskav za reševanje kompleksnih problemov (v ekonomiji, računalništvu, organizaciji, ekologiji…) in spodbujanje k nadaljnjim raziskavam.

Zemljevid diplomantov FOV

19. 05. 2021
15:00
Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru je do danes diplomiralo preko 20.600 študentov. Po vzoru nekaterih fakultet Univerze v Mariboru bi radi vzpostavili zemljevid diplomantov FOV s katerim bi pokazali, kje vse naši diplomanti živijo in/ali delajo.

Uvajalni seminar za brucke in bruce na FOV

30. 09. 2021
10:00
V četrtek, 30. septembra 2021 bo v sklopu dogodkov uvajalnega tedna za bruce, tudi na Fakulteti za organizacijske vede organiziran uvajalni seminar, na katerem bomo brucem predstavili informacije, s katerimi boste lažje vstopili v svet študija.

Mednarodna poletna šola FOV – Organization, Management & Society

13. 09. 2021
09:00
Fakulteta za Organizacijske vede bo v septembru 2021 organizirala mednarodno poletno šolo z naslovom Organizacija, management in družba oziroma International Summer School »Organization, Management, and Society.

Spletni informativni dan FOV

17. 08. 2021
16:00
V torek, 17. avgusta ob 16. uri bo za vse bodoče študente FOV zopet potekal informativni dan, na katerem bomo predstavili fakulteto, naše študijske programe vseh treh stopenj, prednosti študija ter vse ključne informacije, ki bodo bodočim študentom v pomoč pri prijavi in vpisu.

34. mednarodna blejska e konferenca o digitalnem poslovanju

27. 06. 2021
08:00
Blejska e konferenca, ki jo vsako leto organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je mednarodni dogodek z najdaljšo tradicijo na področju raziskovanja elektronskega poslovanja na Univerzi v Mariboru in v Evropi ter eden izmed vodilnih raziskovalnih in strokovnih dogodkov v svetu.

5. Tribuna o razvoju študija na FOV UM

22. 06. 2021
13:15
Napovedujemo 5. Tribuno o razvoju študija na FOV UM, ki bo potekala v torek, 22. junija 2021 ob 13.15 uri preko MS Teams orodja.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.