Informativni dan na FOV

V petek, 15. februarja 2019 ob 10. in 15. uri ter v soboto, 16. februarja 2019 ob 10. uri vas vabimo v prostore Fakultete za organizacijske vede na INFORMATIVNA DNEVA, na katerih bomo podrobneje predstavili naše študijske programe in način študija.

Prvi prijavni rok za dodiplomske študijske programe bo potekal od 12. februarja do 18. marca 2019.

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

38. mednarodna konferenca Portorož 2019

38. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije

38th International Conference on Organizational Science Development - Ecosystem of Organization in the Digital Age

32nd Bled eConference

32. blejska konferenca o e-poslovanju: Humanizing Technology for a Sustainable Society

Kateri študijski program naj izberem?

S pomočjo kratkega vprašalnika izberite študijski program, ki vam najbolj ustreza.

Športnikom prijazno izobraževanje na Fakulteti za organizacijske vede UM

Fakulteta za organizacijske vede UM izpolnjuje pogoje za dodelitev priznanja za razvit pristop k spodbujanju dvojne kariere in zagotavljanju športnikom prijaznega izobraževanja, ki je prva faza evalvacije za pridobitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«.

Novice

Obvestila

Obvestilo o smrti red. prof. dr. Jurija Kovača

18. 02. 2019
Pretreseni vam sporočamo žalostno vest, da nas je zapustil sodelavec red. prof. dr. Jurij Kovač. Spoštovanega sodelavca in visokošolskega učitelja bomo ohranili v trajnem spominu.
Obvestila

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru nosilka certifikata Športnikom prijazno izobraževanje

12. 02. 2019
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je ena izmed prvih organizacij v Republiki Sloveniji, ki se izkazuje s pogoji študija za dvojno kariero športnikov s svojimi študijskimi programi, med katerimi se izpostavlja študijski program 1. stopnje VS Management v športu.
Obvestila

Vabilo študentom za sodelovanje v projektu javnega razpisa za sofinanciranje projektov

11. 02. 2019
Objavljamo vabilo študentom za sodelovanje v projektu javnega razpisa za sofinanciranje projektov "Projektno delo z negospodarskim in neprofitnim sektorjem – Študentski inovativni projekti za družbeno korist 2016–2020"
Obvestila

Akademija ob slovenskem kulturnem prazniku - Sledi poeta

07. 02. 2019
Fakulteta za organizacijske vede UM in Zveza kulturnih društev Kranj sta tudi letos organizirali Akademijo ob slovenskem kulturnem prazniku Sledi poeta na kateri so navdušili dijaki Gimnazije Kranj, Mladinski pevski zbor Glasbene šole Kranj, učenci Glasbene šole Kranj, ga. Marta Marolt in g. Uroš Rakovec.
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede UM o izzivih managementa v zdravstvu

06. 02. 2019
Fakulteta za organizacijske vede UM in Fakulteta za zdravstvene vede UM sta v torek, 5. februarja 2019 v okviru okrogle mize z naslovom »Izzivi managementa v zdravstvu« kot osrednje goste gostili strokovnjake g. Boštjana Poklukarja, dr. med., direktorja Janeza Poklukarja, g. Jožeta Veternika, direktorja OZG Kranj in mag. Mirka Stoparja, generalnega direktorja Direktorata za zdravstveno ekonomiko Ministrstva za zdravje RS.
Obvestila

Rezultati projekta »Po kreativni poti do znanja« zanimivi za bodoče študente

05. 02. 2019
Na povabilo Javnih štipendijskih, razvojnih, invalidskih in preživninskih skladov Republike Slovenije so študentje Fakultete za organizacijske vede v okviru 11. Informative - Sejem izobraževanja in poklicev, predstavili projekt »Po kreativni poti do znanja«.

Dogodki

INFORMATIVNI DAN 2019

15. 02. 2019
10:00
V petek, 15. februarja 2019 ob 10. in 15. uri ter v soboto, 16. februarja 2019 ob 10. uri vas vabimo v prostore Fakultete za organizacijske vede (Kidričeva cesta 55a, Kranj) na INFORMATIVNA DNEVA, na katerih bomo podrobneje predstavili naše študijske programe in način študija.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije