Dobrodošli na spletni strani Fakultete za organizacijske vede UM

Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

39. mednarodna konferenca Portorož 2020

39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Organizacije na krožišču inovativnosti in digitalne transformacije

39th International Conference on Organizational Science Development - Organization at Innovation and Digital Transformation Roundabout

konferenca.fov.um.si

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), Management v športu (1. stopnja) in Krizni management (1. stopnja).

Športnikom prijazno izobraževanje na Fakulteti za organizacijske vede UM

Fakulteta za organizacijske vede UM izpolnjuje pogoje za dodelitev priznanja za razvit pristop k spodbujanju dvojne kariere in zagotavljanju športnikom prijaznega izobraževanja, ki je prva faza evalvacije za pridobitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«.

Novice

Obvestila

Izid monografije Advances in Network Clustering and Blockmodeling pri kateri je sodelovala tudi naša visokošolska učiteljica in raziskovalka izr. prof. dr. Anja Žnidaršič

18. 02. 2020
Pri založbi Wiley je februarju izšla monografija »Advances in Network Clustering and Blockmodelling«, kjer je kot soavtorica poglavja »Treating Missing Network Data Before Partitioning« sodelovala tudi visokošolska učiteljica in raziskovalka izr. prof. dr. Anja Žnidaršič
Obvestila

Razpis nadomestnih volitev predstavnika študentov v Upravnem odboru Univerze v Mariboru

11. 02. 2020
Zaradi podane odstopne izjave predstavnika študentov v Upravnem odboru Univerze v Mariboru izdaja rektor Univerze v Mariboru sklep o razpisu nadomestnih volitev predstavnika študentov v Upravnem odboru Univerze v Mariboru.
Obvestila

Sledi poeta - Akademija ob slovenskem kulturnem prazniku

07. 02. 2020
Skupaj z Zvezo kulturnih društev Kranj in Glasbeno šolo Kranj smo tudi letos organizirali Akademijo ob slovenskem kulturnem prazniku Sledi poeta na kateri so navdušili učenci in učenke Glasbene šole Kranj, pevski zbor Glasbene Šole Kranj in dijaki Gimnazije Kranj.
Obvestila

Zaprtje stavbe FOV - preklic obvestila

05. 02. 2020
Fakulteta za organizacijske vede je zopet odprta in deluje po ustaljenem urniku. Hvala za razumevanje.
Obvestila

Prace poletje superračunalništva 2020

30. 01. 2020
Študenti dodiplomske in magistrske stopnje so vabljeni, da se prijavijo na PRACE poletje superračunalništva 2020, ki bo potekalo julija in avgusta 2020.
Obvestila

Strokovna ekskurzija študentov v Sektorju tehnologij ZPIZ

28. 01. 2020
Danes so se študenti univerzitetnega študijskega programa OM informacijskih sistemov v okviru predmeta Projekt izgradnje informacijske tehnologije, pod mentorstvom red. prof. dr. Roberta Leskovarja, udeležili strokovne ekskurzije v Sektorju informacijskih tehnologij Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije (ZPIZ).

Dogodki

39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved

18. 03. 2020
13:00
Pred nami je 39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved, ki skupaj s časovno premico razvoja usmerja ideje akademske in strokovne javnosti za skupen naš, boljši jutri.

Inavguralno predavanje dr. Andreje Pucihar

19. 02. 2020
10:00
Vabimo vas na inavguralno predavanje z naslovom »E-POSLOVANJE VČERAJ, DANES, JUTRI: TRIDESET LET RAZISKOVANJA E-POSLOVANJA«.

Informativni dnevi 2020

14. 02. 2020
10:00
V petek, 14. in v soboto, 15. 2 na fakulteto vabimo vse, ki se zanimajo za študij pri nas. Predstavili bomo aktualne študijske programe in pester nabor obštudijskih dejavnosti.

Dogodek SLEDI POETA

06. 02. 2020
19:00
V sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Kranj in Glasbeno šolo Kranj tudi letos pripravljamo dogodek SLEDI POETA.

Izobraževanje in tekmovanje v študiji primera za srednješolce

21. 01. 2020
09:30
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru, Gimnazija Franceta Prešerna in podjetje La Popsi d.o.o. organizirajo in vabijo na izobraževanje in tekmovanje v študiji primera za srednješolce (Case Study).

Predstavitev zbornika prispevkov FOV UM in Slovenske akademije za management v spomin prof. dr. Juretu Kovaču

13. 12. 2019
11:00
V petek, 13. decembra 2019 ob 11. uri bo v knjižnici Fakultete za organizacijske vede UM (Kidričeva cesta 55a, Kranj) potekala predstavitev zbornika prispevkov, ki smo ga v spomin na prof. dr. Jureta Kovača in v znak spoštovanja pripravili na Fakulteti za organizacijske vede UM v sodelovanju s Slovensko akademijo za management.

Tekmovanje v reševanju študije primera

13. 12. 2019
08:30
Tekmovanja v reševanju študije primera se lahko udeležijo skupine študentov (4-5), ki razmišljajo kreativno in so pripravljeni v času svojega študija pridobiti dodatne kompetence, ki jim bodo pomagale na njihovi nadaljnji karierni poti. Vljudno vabljeni!

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije