Študiraj v Kranju, v središču Gorenjske

Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: 

Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), 

Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), 

Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Management v športu (1. stopnja) in 

Krizni management (1. stopnja).

43. mednarodna konferenca 2024

43. MEDNARODNA ZNANSTVENA KONFERENCA O RAZVOJU ORGANIZACIJSKIH ZNANOSTI

20. - 22. Marec 2024 | Portorož, Slovenija

konferenca.fov.um.si

 

Novice

Obvestila

Informacije o študiju na FOV UM za bodoče študente

06. 02. 2024
Na Fakulteti za organizacijske vede UM (FOV UM) za bodoče študente tekom celotnega študijskega leta pripravljamo različne vsebine in dogodke na katerih bodo izvedeli več o fakulteti in študiju pri nas.
Obvestila

Sejem mobilnosti / Jezikovni tečaji za študente / Spletni dogodek: Gremo na Erasmus!

22. 02. 2024
Na dogodku se boš seznanil s programom Erasmus+, od tujih študentov iz več kot 20 držav boš prejel informacije o njihovih državah in institucijah ter na splošno o študentskem življenju na izmenjavah.
Obvestila

Vabilo študentom za sodelovanje na projektnem delu

15. 02. 2024
Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede pri izvajanju projekta: »Bionika, pilotni organizacijski modeli strokovnega izobraževanja in sistemsko razmišljanje za digitalni, zeleni in trajnostni razvoj« (šifra projekta NRP 3330-22-3515) vabi k sodelovanju dva (2) študenta magistrskih študijskih programov FOV UM, ki bi študentsko delo lahko opravljala od 1. 3. do 30. 09. 2024.
Obvestila

Podaljšanje certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«

15. 02. 2024
Izvršni odbor Olimpijskega komiteja Slovenije, Združenja športnih zvez je Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru ponovno podaljšal veljavnost certifikata »športnikom prijazno izobraževanje«.
Obvestila

Sodelovali smo na mednarodnem tednu i-Week - Prague University of Economics and Business

06. 02. 2024
Januarja je v okviru Faculty of Informatics and Statistics, ki je članica Prague University of Economics and Business, potekal že osmi I-WEEK - mednarodni teden 2024, na katerem sta, kot gostujoči profesorici, sodelovali tudi red. prof. dr. Mirjana Kljajić Borštnar in red. prof. dr. Andreja Pucihar.
Obvestila

Informativna dneva FOV UM

06. 02. 2024
Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in je ena najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja mednarodno akreditirane študijske programe, odlične pogoje za študij preko blokovnega načina, možnost študija na daljavo, predvsem pa perspektivno poklicno pot ter karierni razvoj.
Obvestila

Pri Univerzitetni založbi Univerze v Mariboru je v mesecu januarju izšla monografija z naslovom »Raziskovalni trendi in trajnostne rešitve v inženiringu poslovnih sistemov«

06. 02. 2024
Sodelavci Katedre za inženiring poslovnih in produkcijskih sistemov so izdali monografijo, ki predstavlja empirične in teoretične izsledke raziskovalnega dela na področju inženiringa poslovnih sistemov.

Virtualni sprehod

 

Dogodki

43. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

20. 03. 2024
09:00
43. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti bo potekala med 20. in 22. marcem 2024 v Portorožu.

37. mednarodna blejska e konferenca o digitalnem poslovanju

08. 06. 2024
09:00
Blejska e konferenca, ki jo vsako leto organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je mednarodni dogodek z najdaljšo tradicijo na področju raziskovanja elektronskega poslovanja na Univerzi v Mariboru in v Evropi ter eden izmed vodilnih raziskovalnih in strokovnih dogodkov v svetu.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.