Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: 

Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), 

Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), 

Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Management v športu (1. stopnja) in 

Krizni management (1. stopnja).

42. mednarodna konferenca 2023

42. MEDNARODNA ZNANSTVENA KONFERENCA O RAZVOJU ORGANIZACIJSKIH ZNANOSTI

22. - 24. Marec 2023 | Portorož, Slovenija

konferenca.fov.um.si

 

Novice

Obvestila

Informacije o študiju na FOV UM za bodoče študente

13. 12. 2021
Na Fakulteti za organizacijske vede UM (FOV UM) za bodoče študente tekom celotnega študijskega leta pripravljamo različne vsebine in dogodke na katerih bodo izvedeli več o fakulteti in študiju pri nas.
Obvestila

Vabilo k sodelovanju na poletni šoli Smart City Enterprise Architectures Virtual Reality Summer School

20. 05. 2022
V okviru projekta Erasmus+ BIPER (Business Informatics Programme Reengineering) bodo sodelavci UM FOV skupaj s partnerskimi univerzami in institucijami iz Madžarske (Budapest Corvinus University), Italije (Claranet srl.), Nemčije (Leibniz Information Centre for Science and Technology - TIB) in Škotske (University of the West of Scotland - UWS) organizirali poletno šolo z naslovom "Smart City Enterprise Architectures".
Obvestila

Karierni dnevi FOV 2022

20. 05. 2022
Na Fakulteti za organizacijske vede UM vsako leto pripravimo Karierne dneve, ki študente in diplomante osveščajo o pomenu načrtovanja njihovih karier in oblikovanju študijskih in kariernih poti.
Obvestila

Izboljšajmo tutorsko dejavnost na Univerzi v Mariboru

19. 05. 2022
Na Univerzi v Mariboru želimo poenotiti merila in standarde tutorstva na vseh članicah in s tem doprinesti k dvigu kakovosti študija, predvsem pa olajšati študij in pomagati tistim, ki pomoč pri študiju dejansko potrebujejo.
Obvestila

Na konferenci DSI 2022 sodelovali tudi študenti in profesorji FOV UM

13. 05. 2022
11. in 12. maja je v Portorožu potekala 29. konferenca Dnevi slovenske Informatike, ki je nosila naslov Digitalno desetletje: varno, zeleno in odporno.
Obvestila

Sklep o razpisu volitev za nadomestnega predstavnika študentov v Senat Univerze v Mariboru

06. 05. 2022
Red. prof. dr. Zdravko Kačič, rektor Univerze v Mariboru je 6. 5. 2022 izdal Sklep o razpisu volitev za nadomestnega predstavnika študentov v Senat Univerze v Mariboru.
Obvestila

Mesec dobrega počutja na Univerzi v Mariboru

05. 05. 2022
Da bo izpitno obdobje čim bolj lahkotno in prehod v poletne počitnice čim lažji so v Študentskem središču UM pripravili Mesec dobrega počutja v sklopu katerega bodo organizirane različne delavnice, kamor so brezplačno vabljeni vsi študenti Univerze v Mariboru.
Zagovori zaključnih del

Zagovor doktorske disertacije – dr. Srečko ZAKRAJŠEK

05. 05. 2022
Zagovor doktorske disertacije - dr. Srečko ZAKRAJŠEK, v sredo, 18. maja 2022 ob 9.30 uri - Fakulteta za organizacijske vede, diplomska soba – 707, Kidričeva cesta 55a, Kranj.

Dogodki

Karierni dnevi FOV 2022

23. 05. 2022
08:00
Na Fakulteti za organizacijske vede UM vsako leto pripravimo Karierne dneve, ki študente osveščajo o pomenu načrtovanja njihovih karier in oblikovanju študijskih in kariernih poti.

Srečanje Alumni FOV

26. 05. 2022
16:00
Vabimo vas na srečanje članic in članov Alumni FOV UM, ki bo potekalo v četrtek, 26. maja 2022 ob 16. uri v knjižnici Fakultete za organizacijske vede.

Študijski obisk študentov in profesorjev FOV UM - Nemčija 2022

31. 05. 2022
05:30
Študente vabimo, da se pridružijo študijskemu obisku študentov in profesorjev FOV, ki bo potekal od 31. maja do 2. junija 2022. Program študijskega obiska je zelo zanimiv. Študenti in profesorji se bodo odpravili v Nemčijo, obiskali bodo tovarno BMW München, Allianz areno, tehnični muzej v Münchnu in Univerzo v Frankfurtu s katero fakulteta že več let uspešno sodeluje.

Inavguralno predavanje dr. Mirjane KLJAJIĆ BORŠTNAR

31. 05. 2022
11:30
Obveščamo vas, da bo ob izvolitvi dr. Mirjane KLJAJIĆ BORŠTNAR v naziv redna profesorica organizirano inavguralno predavanje z naslovom »POMEN RAZUMLJIVOSTI NAPOVEDI MODELOV STROJNEGA UČENJA V ORGANIZACIJI«.

Informativni dan FOV UM - Junij 2022

16. 06. 2022
16:00
Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in je ena najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja mednarodno akreditirane študijske programe, odlične pogoje za študij preko blokovnega načina, možnost študija na daljavo, predvsem pa perspektivno poklicno pot ter karierni razvoj.

35. mednarodna blejska e konferenca o digitalnem poslovanju

26. 06. 2022
09:00
Blejska e konferenca, ki jo vsako leto organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je mednarodni dogodek z najdaljšo tradicijo na področju raziskovanja elektronskega poslovanja na Univerzi v Mariboru in v Evropi ter eden izmed vodilnih raziskovalnih in strokovnih dogodkov v svetu.

Klepetalnica za študente FOV

25. 05. 2022
13:15
V okviru kariernih dni na FOV UM vabimo vse študentke in študente, da se udeležite srečanja s prodekanico za izobraževalno dejavnost in sodelavkami referata.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.