Dobrodošli na spletni strani Fakultete za organizacijske vede UM

Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

39. mednarodna konferenca Portorož 2019

39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Organizacije na krožišču inovativnosti in digitalne transformacije

39th International Conference on Organizational Science Development - Organization at Innovation and Digital Transformation Roundabout

konferenca.fov.um.si

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), Management v športu (1. stopnja) in Krizni management (1. stopnja).

Športnikom prijazno izobraževanje na Fakulteti za organizacijske vede UM

Fakulteta za organizacijske vede UM izpolnjuje pogoje za dodelitev priznanja za razvit pristop k spodbujanju dvojne kariere in zagotavljanju športnikom prijaznega izobraževanja, ki je prva faza evalvacije za pridobitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«.

Novice

Obvestila

Izšla knjiga Management v zdravstvenih organizacijah

17. 10. 2019
Izšla je knjiga z naslovom Management v zdravstvenih organizacijah, ki je nastajala pod peresom pokojnega red. prof. dr. Jureta Kovača Fakultete za organizacijske vede UM, red. prof. dr. Rudija Rozmana, doc. dr. Bojane Filej in doc. dr. Andreja Robide.
Obvestila

22. konferenca VIVID

16. 10. 2019
V petek 11. 10. 2019 je potekala že 22. konferenca Vzgoja in izobraževanje v informacijski družbi 2019 v okviru mednarodne multikonference Informacijska druža 2019.
Študij

Prevzem študentske izkaznice

15. 10. 2019
Obveščamo vas, da so prispele študentske izkaznice za študente 1. stopnje (VS, UN) in 2. stopnje (MAG), ki so vpis urejali v mesecu septembru 2019.
Obvestila

Vabljeno predavanje dr. Helen Cripps

03. 10. 2019
Profesorica dr. Helen Cripps iz School of Business, Edith Cowan University je izvedla vabljeno predavanje pri predmetu Razvoj poslovnih modelov v 2. letniku študijskega programa OMIS.
Obvestila

Erasmus Day 2019

03. 10. 2019
Vabljeni na Erasmus Day 2019, ki je dogodek za vse, ki si želite doživeti nekaj zares vznemirljivega, spoznati nove prijatelje, raziskati nove kraje, se zabavati in se ob tem še česa naučiti.
Obvestila

Bilateralni projekt Statistična analiza korespondence z vidika študentove države izvora

02. 10. 2019
Sodelavci UM FOV izr. prof. dr. Anja Žnidaršič, izr. prof. dr. Uroš Rajkovič in doc. dr. Alenka Baggia so v teh dneh na delovnem obisku pri kolegih Fakultete za tehnične vede Univerze v Novem Sadu.

Dogodki

39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved

18. 03. 2020
13:00
Pred nami je 39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved, ki skupaj s časovno premico razvoja usmerja ideje akademske in strokovne javnosti za skupen naš, boljši jutri.

Brezplačna delavnica za študente in diplomante FOV z naslovom: Poslovni bonton

21. 11. 2019
09:30
Brezplačna delavnica za študente in diplomante FOV z naslovom Poslovni bonton. Na delavnici bodo udeleženci spoznali osnove poslovnega bontona, od pisne komunikacije do osebnega stika z delodajalci, poslovnimi partnerji itd.

An intensive course of Slovene for foreign students

16. 10. 2019
16:00
The Faculty of Organizational Sciences UM organises an intensive course of Slovene for foreign students. The condition for participation of students is a valid student status in the academic year 2019/2020.

Delavnica: Pravni vidiki zaposlovanja mladih

16. 10. 2019
10:45
Karierni center UM in Fakulteta za organizacijske vede UM organizirata delavnico na temo pravnih vidikov zaposlovanja mladih. V okviru delavnice bodo predstavljene praktične informacije, prav tako pa bodo prikazane situacije, v katerih se mladi pri prehodu na trg dela najpogosteje znajdejo.

Erasmus Day 2019

10. 10. 2019
15:00
Erasmus Day 2019 je dogodek za vse, ki si želite doživeti nekaj zares vznemirljivega, spoznati nove prijatelje, raziskati nove kraje, se zabavati in se ob tem še česa naučiti.

CodeWeek delavnice

08. 10. 2019
15:00
Katedra za informatiko UM FOV, v sodelovanju z Digitalnim inovacijskim stičiščem Slovenije, tudi letos sodeluje pri Evropskem tednu programiranja CodeWeek. Za učence in dijake so pripravili delavnice, na katerih bodo z zabavnimi orodji, kot sta Greenfoot in Alice3 spoznali osnove objektnega programiranja.

Preizkusno predavanje kandidatke dr. Marjete Marolt

07. 10. 2019
10:45
Vabimo vas na preizkusno predavanje kandidatke dr. Marjete Marolt za izvolitev v naziv visokošolska učiteljica - docentka za predmetno področje "informacijski sistemi".

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije