POZOR! Zaradi gradbenih del obisk v stavbi fakultete omejen!

Na Fakulteti za organizacijske vede bodo avgusta in septembra 2020 potekala gradbena dela v okviru energetske sanacije objektov, zato bo obisk v stavbi fakultete omejen.

Vse študente naprošamo, da svoje obveznosti glede vpisa in oddaje različne dokumentacije opravite po pošti ali e-pošti oz. natančno sledite podanim navodilom Referata za študentske zadeve in ostalih strokovnih služb fakultete.

Več informacij na povezavi: https://fov.um.si/sl/novice/07/2020/obvestilo-studentom-fakultete-za-organizacijske-vede-univerze-v-mariboru 

ON-LINE informativni dan na UM FOV

Kateri študijski program izbrati?
Kako nadaljevati študij na Fakulteti za organizacijske vede?

Zabeležite si termin 18. avgust ob 16. uri in se nam pridružite na predstavitvi izobraževanja in študijskih programov.

Vljudno vas prosimo, da svojo udeležbo na informativnem dnevu najavite preko el. pošte: karierni.fov@um.si do 17. 8. 2020, da vam lahko pravočasno posredujemo spletno povezavo do dogodka.

https://fov.um.si/sl/dogodki/06/2020/line-informativni-dan-fov-um-predstavitev-izobrazevanja-studijskih-programov

Drugi prijavni rok za dodiplomske študijske programe

ZA SLOVENSKE DRŽAVLJANE IN DRŽAVLJANE EVROPSKE UNIJE:
2. prijavni rok: 20. 8. - 28. 8. 2020

ZA SLOVENCE BREZ SLOVENSKEGA DRŽAVLJANSTVA IN TUJCE IZ DRŽAV NEČLANIC EVROPSKE UNIJE:
2. prijavni rok: 9. 9. - 11. 9. 2020

Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

39. mednarodna konferenca 2020

39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Organizacije na krožišču inovativnosti in digitalne transformacije | 23. - 24. september 2020

39th International Conference on Organizational Science Development - Organization at Innovation and Digital Transformation Roundabout | 23rd - 24th September 2020

konferenca.fov.um.si

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: 

Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), 

Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), 

Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Management v športu (1. stopnja) in 

Krizni management (1. stopnja).

Športnikom prijazno izobraževanje na Fakulteti za organizacijske vede UM

Fakulteta za organizacijske vede UM izpolnjuje pogoje za dodelitev priznanja za razvit pristop k spodbujanju dvojne kariere in zagotavljanju športnikom prijaznega izobraževanja, ki je prva faza evalvacije za pridobitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«.

FOV v živo

Za vsa vprašanja v zvezi s prijavno-vpisnim postopkom, smo vam do zaključka roka, ki ga bomo objavili na naši spletni strani, na voljo tudi v živo preko skype naslova: fov.skype med 10. in 13. uro.

Seveda pa ves čas uradnih ur tudi preko elektronskega naslova: referat.fov@um.si in telefonskih številk, objavljenih na spletni strani FOV

Oglejte si tudi aktualni videoposnetek FOV!

#Ostanitezdravi

Novice

Obvestila

Obvestilo študentom Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru

23. 07. 2020
Študenti, ki bi zaradi nujnih in neodložljivih zadev morali priti na fakulteto, morate svoj prihod napovedati in navesti razlog, vsaj en dan pred napovedanim prihodom, do 12. ure.
Študij

Razpis za izbor najboljšega študenta UM v študijskem letu 2019/2020

30. 07. 2020
Objavljen je Razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru, s katerim se nagrajuje najboljše študente za njihovo študijsko odličnost, v želji, da se jih motivira pri nadaljnjem izobraževanju. Prijava na razpis in zahtevane priloge je potrebno poslati najkasneje do 14. avgusta 2020 in sicer do 12. ure na Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.
Obvestila

Anketa o zaposljivosti diplomantov UM FOV

10. 07. 2020
Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru smo pripravili Anketo o zaposljivosti diplomantov UM FOV, zato vabimo vse diplomante, ki so končali študij na naši fakulteti po letu 2017, da izpolnijo omenjeno anketo.
Obvestila

Brezplačni on – line predavanji s področja Kriznega managementa

09. 07. 2020
V poletnem času, natančneje 11. in 12. avgusta 2020 bomo na Fakulteti za organizacijske vede organizirali dve brezplačni on – line predavanji, ki se bosta dotaknil aktualnih tem današnjega časa in sicer, Kako delovati v času krize in Pandemija – omejitev gibanja / Karantena: Gospodarstvo.
Obvestila

Javni razpis za sofinanciranje doktorskega študija študentov Univerze v Mariboru za študijsko leto 2020/2021

08. 07. 2020
Obveščamo vas, da je na spletni strani Univerze v Mariboru objavljen: »Javni razpis za sofinanciranje doktorskega študija študentov Univerze v Mariboru – študijsko leto 2020/2021«.
Obvestila

Drugi prijavni rok za Slovence brez slovenskega državljanstva in državljane držav nečlanic EU - tujce

06. 07. 2020
6. 7. 2020 se v okviru Razpisa za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru za študijsko leto 2020/2021 na Univerzi v Mariboru pričenja drugi prijavni rok za Slovence brez slovenskega državljanstva in državljane držav nečlanic EU - tujce.
Obvestila

Sklep o razpisu nadomestnih volitev predstavnikov študentov v Senat Univerze v Mariboru

06. 07. 2020
Objavljamo sklep o razpisu nadomestnih volitev predstavnikov študentov v Senat Univerze v Mariboru.
Študij

Oddajanje prošenj

03. 07. 2020
Študenti lahko v primeru nastalih izjemnih okoliščin oddajo prošnjo vezano na vpis. Obravnavane bodo pravočasne in popolne vloge, ki bodo oddane do skrajnih rokov oddaje prošnje.

Dogodki

On-line informativni dan FOV UM / Predstavitev izobraževanja in študijskih programov

18. 08. 2020
16:00
V torek, 18. 8. 2020 ob 16. uri bomo vsem, ki vas zanima študij na fakulteti z najdaljšo tradicijo na področju organizacije in managementa v Sloveniji, predstavili vse podrobnosti o študiju, študijskih programih in odgovorili na vaša vprašanja v zvezi s študijem. Povežite se na naš on-line informativni dan.

39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved

23. 09. 2020
09:00
39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved bo v letu 2020 izvedena 23. - 24. septembra online. S časovno premico razvoja usmerja ideje akademske in strokovne javnosti za skupen naš, boljši jutri.

On-line karierna dneva FOV

20. 05. 2020
08:00
Kako z življenjepisom in motivacijskim pismom pritegniti pozornost delodajalca? - Kaj je LinkedIn in zakaj se uporablja? - Kako izdelati dober in prepričljiv LinkedIn osebni profil? - Kako prepoznati trend video komuniciranja? - Kako nadaljevati študij na Fakulteti za organizacijske vede? - Kateri študijski program izbrati?

PODPIS POGODBE O JAVNO-ZASEBNEM PARTNERSTVU za projekt »Celovita energetska sanacija objektov na lokaciji Zlato polje v Kranju«

14. 05. 2020
11:00
Leta 2016 so stekle prve aktivnosti projekta »Celovite energetske sanacije objektov na lokaciji Zlato polje v Kranju«.

Spletna/on-line delavnica: Kako se motivirati za učenje od doma

22. 04. 2020
10:00
Karierni center FOV v sodelovanju z Kariernim center UM organizira on-line delavnico z naslovom Kako se motivirati za učenje od doma za študente FOV UM. Prijavite se preko spletne povezave.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije