Študiraj v Kranju, v središču Gorenjske

Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: 

Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), 

Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), 

Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Management v športu (1. stopnja) in 

Krizni management (1. stopnja).

Novice

Obvestila

Informacije o študiju na FOV UM za bodoče študente

12. 10. 2022
Na Fakulteti za organizacijske vede UM (FOV UM) za bodoče študente tekom celotnega študijskega leta pripravljamo različne vsebine in dogodke na katerih bodo izvedeli več o fakulteti in študiju pri nas.
Obvestila

Vabilo na vabljeno predavanje Vključevanje umetne inteligence v proces mikroplaniranja proizvodnje

26. 05. 2023
Na Fakulteti za organizacijske vede UM bomo v torek, 6. junija 2023 ob 11. uri v predavalnici 307 organizirali brezplačno vabljeno predavanje na temo VKLJUČEVANJA UMETNE INTELIGENCE V PROCES MIKROPLANIRANJA PROIZVODNJE.
Obvestila

Tribuna o razvoju študija na FOV UM

23. 05. 2023
Napovedujemo 6. Tribuno o razvoju študija na FOV UM, ki bo potekala v sredo, 14. junija 2023 ob 13. uri v predavalnici 302.
Obvestila

Druženje članov Alumni FOV

19. 05. 2023
Včeraj so se na fakulteti po dolgem času ponovno družili člani alumni FOV. Nekateri so se udeležili tudi multiplikacijskega dogodka, na katerem so deležnikom iz poslovnega sveta predstavili rezultate Erasmus+ projekta BeeAPEX.
Obvestila

Vabilo na 3. mednarodno poletno šolo FOV UM za študente / september 2023

18. 05. 2023
Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede bo tudi letos septembra organizirala mednarodno poletno šolo za študente na temo: »Organization, Management and Society«. Poletna šola bo potekala od 4. do 9. septembra (v živo) in 31. ter 15. avgusta (na daljavo).
Obvestila

Vabilo na multiplikacijski dogodek Erasmus+ projekta BeeAPEX

15. 05. 2023
Vabimo vas, da se nam v četrtek, 18.5.2023 ob 14:00 pridružite na multiplikacijskem dogodku projekta BeeAPEX za poslovno skupnost, ki se bo odvijal na Fakulteti za organizacijske vede, UM v predavalnici 306.
Obvestila

UM FOV prejela srebrni častni znak Slovenskega društva Informatika

15. 05. 2023
Pretekli teden je v Portorožu potekala jubilejna 30. konferenca Dnevi Slovenske informatike.

Virtualni sprehod

 

Dogodki

Študijski obisk študentov in profesorjev FOV UM - Češka 2023

30. 05. 2023
05:30
Na Fakulteti za organizacijske vede bomo tudi v letošnjem študijskem letu organizirali mednarodni študijski obisk za študente in profesorje. Tokrat se bomo odpravili na Češko, kjer bomo obiskali univerzo v Pragi, si ogledali različna delovna okolja ter spoznali češka mesta in njihove znamenitosti.

Vabljeno predavanje Vključevanje umetne inteligence v proces mikroplaniranja proizvodnje

06. 06. 2023
11:00
Na Fakulteti za organizacijske vede UM bomo v torek, 6. junija 2023 ob 11. uri v predavalnici 307 organizirali brezplačno vabljeno predavanje na temo VKLJUČEVANJA UMETNE INTELIGENCE V PROCES MIKROPLANIRANJA PROIZVODNJE.

Informativni dan FOV UM - Junij 2023

15. 06. 2023
16:00
Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in je ena najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja mednarodno akreditirane študijske programe, odlične pogoje za študij preko blokovnega načina, možnost študija na daljavo, predvsem pa perspektivno poklicno pot ter karierni razvoj.

36. mednarodna blejska e konferenca o digitalnem poslovanju

25. 06. 2023
09:00
Blejska e konferenca, ki jo vsako leto organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je mednarodni dogodek z najdaljšo tradicijo na področju raziskovanja elektronskega poslovanja na Univerzi v Mariboru in v Evropi ter eden izmed vodilnih raziskovalnih in strokovnih dogodkov v svetu.

Multiplikativni dogodek Erasmus+ projekta iDADOHS

26. 06. 2023
11:00
V okviru Erasmus+ projekta “Integrating Digital Content and Digitalization of High Schools – iDADOHS”, kjer kot partner sodeluje Fakulteta za organizacijske vede UM, vas vabimo na brezplačen multiplikativen dogodek z enakim naslovom, ki bo potekal v ponedeljek, 26. Junija 2023 s pričetkom ob 11. uri v Rikli Balance Hotelu na Bledu.

3. mednarodna poletna šola FOV UM: Organization, Management and Society

04. 09. 2023
09:00
Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede bo tudi letos septembra organizirala mednarodno poletno šolo za študente na temo: »Organization, Management and Society« (Erasmus+ KIP).

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.