Študiraj v Kranju, v središču Gorenjske

Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: 

Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), 

Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), 

Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Management v športu (1. stopnja) in 

Krizni management (1. stopnja).

Novice

Obvestila

Informacije o študiju na FOV UM za bodoče študente

12. 10. 2022
Na Fakulteti za organizacijske vede UM (FOV UM) za bodoče študente tekom celotnega študijskega leta pripravljamo različne vsebine in dogodke na katerih bodo izvedeli več o fakulteti in študiju pri nas.
Obvestila

Študentska prehrana za študente

29. 09. 2023
V kletnih prostorih fakultete v letošnjem študijskem letu zopet deluje Info točka ŠOUM FOV (pisarna 011), kjer si študenti lahko uredite vse potrebno v zvezi s študentskimi boni za prehrano.
Obvestila

Razpis za prosto delovno mesto asistenta (m/ž) za področje kvantitavnih metod v organizacijskih vedah

25. 09. 2023
Na Katedri za metodologijo na Fakulteti za organizacijske vede je razpisano prosto delovno mesto asistenta / asistentke za predmetno področje »kvantitativne metode v organizacijskih vedah«.
Obvestila

Svečana listina za uspešno sodelovanje podeljena v okviru Dneva Univerze Mestni občini Kranj

21. 09. 2023
Na Univerzi v Mariboru je v tem tednu potekala slovesnost ob Dnevu univerze, v okviru katere so obeležili 48-letnico obstoja, kjer so se s podelitvijo nagrad in priznanj študentom, institucijam, podjetjem ter s podelitvijo naslovov častni doktor ter zaslužni profesor zahvalili posameznikom in skupinam za izjemen doprinos univerzi.
Obvestila

Nagrada za pedagoško odličnost Univerze v Mariboru

21. 09. 2023
Vodilo in primarna naloga UM je širjenje in plemenitenje znanja. Nagrada za pedagoško odličnost UM prepoznava kakovostno poučevanje za uspešno izobraževalno izkušnjo, ki študentkam, študentom omogoča, da pridobijo veščine in relevantno znanje, s katerim jih UM kot izobraževalna institucija pripravlja na delovanje v hitro spreminjajočem se svetu znanih in neznanih izzivov prihodnosti.
Obvestila

Uvajalni teden UM in Uvajalni dan FOV UM

18. 09. 2023
Na Univerzi v Mariboru bo od 25. do 29. septembra potekal Uvajalni teden, v sklopu katerega bodo organizirani različni dogodki za uspešen vstop v študijsko leto 2023/2024.
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede UM v Kranju se je zaključila 3. mednarodna poletna šola »Organization, Management and Society«

15. 09. 2023
Že tretje leto zapored so se v Kranju zbrali študentje in profesorji iz različnih evropskih držav in univerz z namenom sodelovanja na mednarodni poletni šoli Fakultete za organizacijske vede UM.

Virtualni sprehod

 

Dogodki

43. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

20. 03. 2024
09:00
43. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti bo potekala med 20. in 22. marcem 2024 v Portorožu.

37th Bled eConference

09. 06. 2024
09:00
Bled eConference has been shaping electronic interactions since 1988. Small supportive community offers the opportunity to benefit from expertise of esteemed researchers. It attracts speakers and delegates from business, government, information technology providers and universities and is the major venue for researchers working in all aspects of digital transformation.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.