Dobrodošli na spletni strani Fakultete za organizacijske vede UM

Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

39. mednarodna konferenca Portorož 2019

39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Organizacije na krožišču inovativnosti in digitalne transformacije

39th International Conference on Organizational Science Development - Organization at Innovation and Digital Transformation Roundabout

konferenca.fov.um.si

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), Management v športu (1. stopnja) in Krizni management (1. stopnja).

Športnikom prijazno izobraževanje na Fakulteti za organizacijske vede UM

Fakulteta za organizacijske vede UM izpolnjuje pogoje za dodelitev priznanja za razvit pristop k spodbujanju dvojne kariere in zagotavljanju športnikom prijaznega izobraževanja, ki je prva faza evalvacije za pridobitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«.

Novice

Obvestila

Med prvimi Kongresnimi ambasadorji 2019 tudi dekan FOV UM

15. 11. 2019
Včeraj, 14. novembra 2019 je na Ljubljanskem gradu potekal osrednji dogodek Slovenskega ambasadorskega programa v letošnjem letu, kjer so bili podeljeni častni nazivi prvim Kongresnim ambasadorjem za leto 2019. Častni pokrovitelj dogodka je bil Predsednik Republike Slovenije, gospod Borut Pahor. Ugleden naziv je izmed 25 kongresnih ambasadorjev Slovenije prejel tudi dekan FOV UM red. prof. dr. Iztok Podbregar.
Obvestila

Štipendijski program »ASEF Junior Fellows« - razpis

13. 11. 2019
Štipendijski program »ASEF Junior Fellows« Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija ASEF je objavila razpis za nov štipendijski program ASEF Junior Fellows. Gre za triletni program, v okviru katerega izbrani študenti opravijo raziskovalno-študijsko prakso na odličnih svetovnih univerzah (ZDA, Kanada, Velika Britanija, Avstralija in Nova Zelandija), sodelujejo na raziskovalnih projektih s svojega področja delovanja in se vključujejo v razne dejavnosti, ki jih izvaja ASEF, kot so delavnice mehkih veščin, treningi javnega nastopanja, redna srečanja strokovnih krožkov, javna predavanja in pogovori z zanimivimi gosti.
Obvestila

Slovesna podelitev diplom diplomantom UM Fakultete za organizacijske vede

12. 11. 2019
Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru bo v sredo, 27. novembra 2019 potekala slovesna podelitev diplom na kateri bomo podelili diplomske listine diplomantom, ki so diplomirali od 1.10. 2018 do 30.09.2019.
Obvestila

Predavanja strokovnjakov iz okolja

11. 11. 2019
V sklopu predavanj strokovnjakov iz okolja vas v tem tednu vabimo na predavanja »Napredne B2B rešitve za podporo digitalne transformacije podjetij« dr. Roka Bojanca, »Predstavitev rešitev eZdravje v Sloveniji« mag. Žive Rant in »Učinkovita uporaba orodij managementa kakovosti – smernice in možnosti uporabe FMA« ge. Manje Steblovnk.
Obvestila

Razpis za raziskovalne štipendije ASEF na odličnih univerzah po svetu

07. 11. 2019
Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija ASEF (American Slovenian Education Foundation) je objavila razpis za nov štipendijski program “ASEF Junior Fellows”. S štipendijskimi programi fundacija ASEF krepi raziskovalno sodelovanje in študijsko kroženje med Slovenijo in preostalim svetom. Štipendije omogočajo slovenskim študentom, da poglobijo in razširijo znanja s svojega študijskega področja.
Obvestila

Uradne ure knjižnice v četrtek, 7. 11. 2019

06. 11. 2019
Obveščamo vas, da bo v četrtek, 7. 11. 2019 knjižnica odprta do 10:00 ure.

Dogodki

39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved

18. 03. 2020
13:00
Pred nami je 39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved, ki skupaj s časovno premico razvoja usmerja ideje akademske in strokovne javnosti za skupen naš, boljši jutri.

Slovesna podelitev diplom diplomantom UM Fakultete za organizacijske vede

27. 11. 2019
16:00
Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru bo v sredo, 27. novembra 2019 potekala slovesna podelitev diplom na kateri bomo podelili diplomske listine diplomantom, ki so diplomirali od 1.10. 2018 do 30.09.2019.

Brezplačna delavnica za študente in diplomante FOV z naslovom: Poslovni bonton

21. 11. 2019
09:30
Brezplačna delavnica za študente in diplomante FOV z naslovom Poslovni bonton. Na delavnici bodo udeleženci spoznali osnove poslovnega bontona, od pisne komunikacije do osebnega stika z delodajalci, poslovnimi partnerji itd.

Karierni zajtrk

13. 11. 2019
10:00
Vabimo vas na prvi karierni zajtrk v novem študijskem letu, ki bo v sredo, 13. novembra ob 10. uri v knjižnici fakultete.

An intensive course of Slovene for foreign students

16. 10. 2019
16:00
The Faculty of Organizational Sciences UM organises an intensive course of Slovene for foreign students. The condition for participation of students is a valid student status in the academic year 2019/2020.

Delavnica: Pravni vidiki zaposlovanja mladih

16. 10. 2019
10:45
Karierni center UM in Fakulteta za organizacijske vede UM organizirata delavnico na temo pravnih vidikov zaposlovanja mladih. V okviru delavnice bodo predstavljene praktične informacije, prav tako pa bodo prikazane situacije, v katerih se mladi pri prehodu na trg dela najpogosteje znajdejo.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije