Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: 

Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), 

Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), 

Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Management v športu (1. stopnja) in 

Krizni management (1. stopnja).

Športnikom prijazno izobraževanje na Fakulteti za organizacijske vede UM

Fakulteta za organizacijske vede UM izpolnjuje pogoje za dodelitev priznanja za razvit pristop k spodbujanju dvojne kariere in zagotavljanju športnikom prijaznega izobraževanja, ki je prva faza evalvacije za pridobitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«.

FOV v živo

Za vsa vprašanja v zvezi s prijavno-vpisnim postopkom, smo vam do zaključka roka, ki ga bomo objavili na naši spletni strani, na voljo tudi v živo preko skype naslova: fov.skype med 10. in 13. uro.

Seveda pa ves čas uradnih ur tudi preko elektronskega naslova: referat.fov@um.si in telefonskih številk, objavljenih na spletni strani FOV

Oglejte si tudi aktualni videoposnetek FOV!

#Ostanitezdravi

Novice

Obvestila

Obvestilo študentom Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru

23. 07. 2020
Študenti, ki bi zaradi nujnih in neodložljivih zadev morali priti na fakulteto, morate svoj prihod napovedati in navesti razlog, vsaj en dan pred napovedanim prihodom, do 12. ure.
Obvestila

Uvajalni seminar bo 30. 9. in 1. 10. potekal preko orodja MS Teams

28. 09. 2020
Zaradi energetske sanacije, ki se odvija na fakulteti in COVID-19 smo se na fakulteti odločili, da uvajalni seminar v sredo, 30. septembra in četrtek 1. oktobra 2020 izpeljemo preko orodja MS Teams.
Obvestila

IZVEDBA PEDAGOŠKEGA PROCESA NA FOV UM V ZIMSKEM SEMESTRU 2020/2021

25. 09. 2020
Prvi oktober 2020 se nezadržno bliža in veseli smo, da bomo v študentske vrste sprejeli brucke in bruce in vse študente, ki ste že del našega akademskega okolja. Letošnje študijsko leto se bo pričelo precej drugače od običajnega vrveža na fakulteti, ki bo v zimskem semestru večinoma tekel na daljavo.
Obvestila

IT storitve – uvajanje za študente

22. 09. 2020
V okviru uvajalnega tedna na Univerzi v Mariboru, bo 28. septembra 2020 ob 10. 30 potekal dogodek IT storitev za bodoče študente UM. Dogodek bo potekal na daljavo, preko MS Teams.
Obvestila

Med prejemniki nagrad in priznanj študentom ob dnevu Univerze v Mariboru tudi študentka UM FOV

21. 09. 2020
V petek, 18. septembra smo na Univerzi v Mariboru obeležili DIES ACADEMICUS – Dan Univerze v Mariboru, na katerem so se podelile nagrade in priznanja študentom ter podelili naslova častni doktor ter zaslužni profesor.
Zagovori zaključnih del

Zagovor doktorske disertacije – Tatjana KITIĆ JAKLIČ, dr. med., spec. druž. med.

16. 09. 2020
Zagovor doktorske disertacije - Tatjana KITIĆ JAKLIČ, dr. med., spec. druž. med., v petek, 25. septembra 2020 ob 9. uri - videokonferenčni zagovor preko aplikacije MS Teams

Dogodki

Uvajalni teden Univerze v Mariboru

24. 09. 2020
10:00
Za brucke in bruce bo na UM od četrtka, 24. 9 do srede, 30. 9. 2020 potekal uvajalni teden, na katerem se bo našlo odgovore na vprašanja, v katerih prostorih bo potekal vaš študij, kje boste lahko iskali študijsko gradivo, kje bo najlaže poiskati bodoče profesorje, tutorja študenta, strokovnega delavca v referatu in še koga, ki vam bo lahko priskočil na pomoč.

39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved

23. 09. 2020
09:00
Na Fakulteti za organizacijske vede UM se je uspešno zaključila 39. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

On-line informativni dan FOV UM / Predstavitev izobraževanja in študijskih programov

18. 08. 2020
16:00
V torek, 18. 8. 2020 ob 16. uri bomo vsem, ki vas zanima študij na fakulteti z najdaljšo tradicijo na področju organizacije in managementa v Sloveniji, predstavili vse podrobnosti o študiju, študijskih programih in odgovorili na vaša vprašanja v zvezi s študijem. Povežite se na naš on-line informativni dan.

On-line karierna dneva FOV

20. 05. 2020
08:00
Kako z življenjepisom in motivacijskim pismom pritegniti pozornost delodajalca? - Kaj je LinkedIn in zakaj se uporablja? - Kako izdelati dober in prepričljiv LinkedIn osebni profil? - Kako prepoznati trend video komuniciranja? - Kako nadaljevati študij na Fakulteti za organizacijske vede? - Kateri študijski program izbrati?

PODPIS POGODBE O JAVNO-ZASEBNEM PARTNERSTVU za projekt »Celovita energetska sanacija objektov na lokaciji Zlato polje v Kranju«

14. 05. 2020
11:00
Leta 2016 so stekle prve aktivnosti projekta »Celovite energetske sanacije objektov na lokaciji Zlato polje v Kranju«.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije