Študiraj v Kranju, v središču Gorenjske

Konfigurator študija FOV

KAKŠEN JE TVOJ FOV PROFIL?

Konfigurator študijskih programov ti pomaga pri odločitvi za ustrezni študijski program na Fakulteti za organizacijske vede.

Z njegovo pomočjo lahko preveriš kateri profil diplomanta ti najbolj ustreza, katere zaposlitvene možnosti ima in pa kakšen način dela lahko pričakuješ.

studiraj.fov.um.si

Študijski programi na FOV

Izbirate lahko med naslednjimi študijskimi programi: 

Inženiring poslovnih sistemov (1.,2. stopnja), 

Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov (3. stopnja), 

Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Organizacija in management informacijskih sistemov (1.,2.,3. stopnja), 

Management v športu (1. stopnja) in 

Krizni management (1. stopnja).

42. mednarodna konferenca 2023

42. MEDNARODNA ZNANSTVENA KONFERENCA O RAZVOJU ORGANIZACIJSKIH ZNANOSTI

22. - 24. Marec 2023 | Portorož, Slovenija

konferenca.fov.um.si

 

Novice

Obvestila

Informacije o študiju na FOV UM za bodoče študente

12. 10. 2022
Na Fakulteti za organizacijske vede UM (FOV UM) za bodoče študente tekom celotnega študijskega leta pripravljamo različne vsebine in dogodke na katerih bodo izvedeli več o fakulteti in študiju pri nas.
Obvestila

Spremljanje napredovanja pri študiju

02. 12. 2022
Študentke, študenti! Spodbujamo vas, da tudi v letošnjem študijskem letu spremljate svoj napredek pri študiju z infografiko o spremljanju napredka v spletnem AIPS-u, ki smo jo razširili z novimi prikazi. Nadgradnja je bila usmerjena primarno na vaše predloge.
Obvestila

Ustvarimo novoletno voščilo za varovance doma upokojencev Kranj

01. 12. 2022
Vstopamo v predpraznični čas, decembrski čas, ki je poln pričakovanj, lepih želja in pozornosti. Podarite nekaj veselja starostnikom Doma upokojencev Kranj in se pridružite dobrodelni gesti, ki smo jo pripravili že lani, in je naletela na zares odličen odziv.
Obvestila

Dobre prakse inkluzivnega izobraževalnega okolja za študente s posebnimi potrebami in njihove izkušnje na Univerzi v Mariboru

30. 11. 2022
Univerza v Mariboru v sodelovanju z Društvom študentov invalidov Slovenije v torek, 7. decembra ob 9. uri organizira dogodek Dobre prakse inkluzivnega izobraževalnega okolja za študente s posebnimi potrebami in njihove izkušnje na Univerzi v Mariboru. Dogodek bo potekal na daljavo
Obvestila

V izbor Odlični v znanosti ARRS uvrščena tudi monografija našega sodelavca dr. Jaše Drnovška

30. 11. 2022
Članice in člani Znanstvenoraziskovalnega sveta za interdisciplinarne raziskave pri Javni agenciji za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS) so nedavno v izbor Odlični v znanosti 2022 uvrstili znanstveno monografijo našega sodelavca dr. Jaše Drnovška.
Obvestila

Knjižnica bo v ponedeljek, 28. novembra 2022, zaprta

25. 11. 2022
Obveščamo vas, da bo v ponedeljek 28.11.2022 KNJIŽNICA ZAPRTA.

Dogodki

e-Strokovno posvetovanje: Kakovostna komunikacija, zaupanje, motivacija in odnosi med mladimi ter vplivi izobraževanja na daljavo

05. 12. 2022
12:00
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru v ponedeljek, 5. decembra 2022, ob 12. uri organizira e-strokovno posvetovanje na temo: »Kakovostna komunikacija, zaupanje, motivacija in odnosi med mladimi ter vplivi izobraževanja na daljavo«, ki je namenjeno kariernim svetovalcem srednjih šol in širši javnosti.

Preizkusno predavanje kandidatke mag. Jerneje Šifrer za izvolitev v naziv predavateljice

05. 12. 2022
08:30
V okviru postopka izvolitve v naziv visokošolska učiteljica - predavateljica za predmetno področje »kvantitativne metode v organizacijskih vedah«, vas obveščamo, da bo imela preizkusno predavanja mag. Jerneja Šifrer.

Konferenca “New” European Security Architecture – view to the Future from Middle and East Europe

28. 11. 2022
11:00
V ponedeljek, 28. Novembra 2022 bo v knjižnici Fakultete za organizacijske vede, v sodelovanju s Konrad-Adenauer-Foundation (KAS) in Hybrid Warfare Research Institute (HRWI), potekala konferenca: “New” European Security Architecture – view to the Future from Middle and East Europe.

e - Izobraževanje za mentorje v podjetjih / organizacijah, ki bodo sodelovali pri procesu opravljanja strokovnih praks študentov Fakultete za organizacijske vede UM

17. 11. 2022
11:30
Karierni center, Fakultete za organizacijske vede UM bo v četrtek, 17. novembra 2022 ob 11.30 uri pripravil in organiziral e - izobraževanje za mentorje v podjetjih / organizacijah, ki bodo sodelovali pri procesu opravljanja strokovnih praks študentov Fakultete za organizacijske vede UM.

MS Teams delavnica: Spoprijemanje s stresom

24. 10. 2022
17:30
Karierni center UM v sodelovanju s Fakulteto za organizacijske vede UM organizira delavnico na temo spoprijemanja s stresom.

Strokovna ekskurzija za študente prvih letnikov univerzitetnega študija vseh treh študijskih programov FOV UM

17. 10. 2022
08:00
Študente 1. letnikov univerzitetnih študijskih programov FOV UM vabimo k udeležbi obiska delovnega okolja, ki bo 17. oktobra. Študenti bodo obiskali Tehnološki park Ljubljana in muzej računalništva.

VIVID 2022 – Konferenca Vzgoja in izobraževanje v informacijski družbi

14. 10. 2022
08:00
Konferenca VIVID 2022, ki letos poteka že 25. leto, je namenjena proučevanju novih načinov dela in skupnega življenja v vzgojno-izobraževalnem procesu, ki jih prinaša sodobna informacijska in komunikacijska tehnologija.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.