Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

38. mednarodna konferenca Portorož 2019

38. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije

38th International Conference on Organizational Science Development - Ecosystem of Organization in the Digital Age

32nd Bled eConference

32. blejska konferenca o e-poslovanju: Humanizing Technology for a Sustainable Society

Kateri študijski program naj izberem?

S pomočjo kratkega vprašalnika izberite študijski program, ki vam najbolj ustreza.

Športnikom prijazno izobraževanje na Fakulteti za organizacijske vede UM

Fakulteta za organizacijske vede UM izpolnjuje pogoje za dodelitev priznanja za razvit pristop k spodbujanju dvojne kariere in zagotavljanju športnikom prijaznega izobraževanja, ki je prva faza evalvacije za pridobitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«.

Novice

Obvestila

Poziv h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru študentom

20. 03. 2019
Objavljamo poziv h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru študentom za športne in kulturne dosežke ter razvoj na področju obštudijske dejavnosti in prostovoljstva.
Obvestila

European Social Innovation Competition

19. 03. 2019
Objavljamo povabilo k udeležbi na Evropskem tekmovanju za družbene inovacije
Obvestila

Zaposleni 4.0 - Kakšni so izzivi in dobre prakse v sodobnem kadrovskem okolju?

18. 03. 2019
Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede in Mojedelo.com organizirata dogodek »Zaposleni 4.0 – Kakšni so izzivi in dobre prakse v sodobnem kadrovskem okolju?«, ki bo potekal bo v okviru 38. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti »Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije«, in sicer v petek, dne 22. marca 2019 od 9. do 12.30 ure, v Kongresnem centru hotela Slovenija, v Portorožu.
Obvestila

Meritve - temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev

15. 03. 2019
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad RS za meroslovje in Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede organizirata dogodek »Meritve - temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev«, ki bo potekal bo v okviru 38. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti »Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije«, in sicer v četrtek, dne 21. marca 2019 od 9. do 12.30 ure, v Kongresnem centru hotela Slovenija, v Portorožu.
Obvestila

Certifikat Športnikom prijazno izobraževanje

14. 03. 2019
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je nosilka certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«, ki ga podeljuje Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez (OKS-ZŠZ), za spodbudo aktivnosti na področju dvojne kariere športnikov.
Obvestila

Razpis za izbor najboljšega študenta UM v študijskem letu 2018/2019

14. 03. 2019
Z razpisom želimo nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost ter jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju, saj se vsi zavedajo pomena izobraževanja, ki je temelj konkurenčnosti na trgu dela.

Dogodki

Podpis pogodbe o sodelovanju med Fakulteto za organizacijske vede Univerze v Mariboru in Zavodom Kongresno turističnega urada Republike Slovenije

20. 03. 2019
16:30
V sredo, 20. marca 2019 ob 16.30 bosta v okviru 38. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti, po otvoritveni slovesnosti, ki bo odprla tridnevni dogodek ob 14. uri, Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru in Zavod Kongresno turistični urad Republike Slovenije.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije