Pretekle objave

Strokovna ekskurzija za študente FOV UM v delovna okolja v Ljubljani in Velenju

 • Kdaj: torek, 22. november 2016, ob 8:15
 • Traja: 1 dan
 • Kje: zbirno mesto Fakulteta za organizacijske vede, Kidričeva cesta 55a, Kranj
 • Izvajalec: Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju s Kariernim centrom Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru
 • Univerza/fakulteta: Fakulteta za organizacijske vede

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju s Kariernim centrom Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru 22. novembra 2016 organizira obisk v bodoča delovna okolja diplomantov v organizacije, ki so navedene po spodnjem programu:

22. novembra 2016 odhod izpred Fakultete za organizacijske vede, Kidričeva cesta 55a, Kranj

 • 8:15                   Odhod avtobusa izpred FOV Kranj in vožnja proti Ljubljani;
 • 8:50                   Zbor pred Tehnološkim parkom Ljubljana d.o.o.;
 • 9:00 – 10:15      Obisk ter strokovno vodenje po Tehnološkega parka Ljubljana d.o.o.;
 • 10:20 – 11:45    Vožnja proti Velenju;
 • 12:00 – 13:30    Obisk podjetja Plastika Skaza d.o.o.;
 • 14:00 – 16:00    Vožnja proti  Kranju.

Karierni center UM krije zgolj stroške prevoza.

Vljudno vabljeni!

Prijavite se lahko na spletni povezavi: https://kc.um.si/dogodki/strokovna-ekskurzija-za-studente-fov-um-v-delovna-okolja-v-ljubljani-in-vel ali pa pošljete mail z vašimi podatki na kariernicenter@fov.uni-mb.si.


Predavanja strokovnjaka iz okolja: g. Miha Lavtar, direktor podjetja Optiweb d.o.o.

V sklopu predavanj strokovnjakov iz okolja vas vabimo na predavanje, ki ga bo izvedel gospod Miha Lavtar, direktor podjetja Optiweb d.o.o., predstavil bo svojo podjetniško pot ter generacijo milenijevcev.

Predavanje bo potekalo v torek, 15. novebra 2016 v predavalnici P301 od 11:00 ure dalje.

Vljudno vabljeni!

Datum objave: 08. 11. 2016


Delavnica na temo Poslovni bonton

V sredo, 16. novembra 2016 ob 9:00 uri v predavalnici P 301 bo Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju s Fakulteto za organizacijske vede Univerze v Mariboru, organizira delavnico na temo poslovnega bontona. Izobraževanje bo vodil dr. Zdravko Zupančič, vodilni predavatelj ter ustanovitelj Šole retorike Zupančič&Zupančič.

Osnovna vsebina delavnice je:

 • Predstavitev poslovnega bontona;
 • Ustrezna raba poslovnega bontona;

Prijavite se lahko na spletni povezavi: https://kc.um.si/dogodki/poslovni-bonton-za-studente-fov-um ali pa pošljete mail z vašimi podatki na kariernicenter@fov.uni-mb.si.

Kdaj: sreda, 16. november 2016 ob 9.00 uri

Traja: 90 minut

Kje: Fakulteta za organizacijske vede UM, Kidričeva cesta 55, Kranj, Predavalnica P301

Izvajalec: dr. Zdravko Zupančič,  Šola retorike Zupančič&Zupančič

Vljudno vabljeni!

Datum objave: 03. 11. 2016, posodobljeno: 11.11. 2016


Zakaj se splača obiskati Karierni sejem MojeDelo.com?

Z naglico se približuje 5. oktober, ko bo v Ljubjani v Cankarjevem domu potekal že 14. Karierni sejem MojeDelo.com. Vstop na sejem je brezplačen. Zakaj se splača obiskati Karierni sejem pa si preberite v priloženem članku.


Zaposlitvena priložnost v podjetju Toyota Adria d.o.o.

V mednarodnem podjetju Toyota Adria d.o.o. iščejo študenta/študentko za nadomeščanje Poslovnega asistenta.
Več o razpisu si preberite v priloženem dokumentu. Rok za prijavo je 13.10.2016.

studentsko_delo_-_poslovni_asistent_toyota_adria_d.o.o.pdf

Datum objave: 30. 09. 2016


Zaposlitvena priložnost v podjetju Optiweb d.o.o.

Podjetje Optiweb išče tržnika svojih storitev in programerja spletnih rešitev. Več informacij najdete na spletnih povezavah:

http://www.optiweb.com/zaposlitev/

Datum objave: 08. 09. 2016


Zaposlitvena priložnost v podjetju Danfoss

Podjetje Danfoss išče pomoč študentov na področju digitalnega marketinga in v projektni pisarni. Rok za prijave je 26. 8. 2016. Več informacij najdete na spletnih povezavah:

7448BR: Študentsko delo – Asistent v digitalnem marketingu (Ljubljana)

7440BR: Študentsko delo – Asistent v R&D projektni pisarni (Ljubljana)

Datum objave: 22. 08. 2016


Zaposlitvena priložnost v podjetju Lek d.d.

Farmacevtska družba Lek (član skupine Sandoz) išče študentko/študenta, ki bi želel pridobiti izkušnje v dinamičnem, mednarodnem okolju na področju informacijskih tehnologij.
Več o razpisu si preberite v njihovem razpisu. Rok za prijavo je 26.08.2016.

Razpis: oglas_za_studentsko_delo_v_informacijski_tehnologiji_a4.pdf

Datum objave: 19. 08. 2016


Zaposlitvena priložnost v podjetju Bitmovin

Podjetje BITMOVIN USA, ki ima sedež v Celovcu v Avstriji išče nove sodelavce na področjih prodaje in marketinga, financ in IT. Aktualne razpise si lahko ogledate na spletni strani: https://bitmovin.com/jobs/

Datum objave: 29. 07. 2016


Zaposlitvena priložnost v podjetju Toyota Adria d.o.o.

V podjetju Toyota Adria d.o.o. v svojo ekipo vabijo Strokovnjaka za izobraževanje v poprodaji. Več si preberite v priloženem razpisu. Rok za prijave je 10. junij 2016.

Datum objave: 26. 05. 2016


Zaposlitvena priložnost v podjetju Iskra Mehanizmi d.o.o.

Podjetje Iskra Mehanizmi, d.o.o. iz Krope razpisuje prosto delovno mesto na področju planiranje proizvodnje. Nudijo delo v visoko tehnološkem, kreativnem in stimulativnem okolju, poklicni in osebni razvoj in delo na naprednih projektih za tuje partnerje. Več o razpisu si preberite v njihovem oglasu. Rok za prijave je 31. 05. 2016.

Datum objave: 11. 05. 2016


Priložnost za delo v mednarodnem podjetju Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o.

Podjetje Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugozahodni Evropi. V svojo ekipo zaposlenih vabijo Organizatorja/ko mednarodnih prevozov.

Več si preberite v priloženem oglasu. Rok za prijave je 13. maj 2016.

Oglas: eksterni_oglas_organizator_prevozov_.docx

Datum objave: 09. 05. 2016


Priložnost za delo v mednarodnem podjetju TOYOTA ADRIA, d.o.o.

TOYOTA ADRIA, d.o.o., je mednarodno podejtje s področja avtomobilizma in široko razvejano distribucijsko mrežo v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori in BiH. V svojo ekipo, na področju "poprodaje" iščejo sodelavca - specialista v prodaji (m/ž).

Več si preberite v njihovem oglasu. Rok za prijavo je 17.5.2016.

Oglas: aftersales_specialist_20160331_oglas_sl.docx

Datum objave: 09. 05. 2016


Priložnost za delo v mednarodnem podjetju NiceLabel / Euro Plus d.o.o.

Mendarodno podjetje NiceLabel vabi v svojo ekipo novega sodelavca ali sodelavko, in sicer Inženirja tehnične podpore (m/ž).
Več informacij o razpisanem delovnem mestu boste našli v njihovem razpisu ozrioma na jobs@nicelabel.com.

Razpis: inzenir_tehnicne_podpore_slo.docx

Datum objave: 06. 05. 2016


Priložnost za študentsko delo v Avtohiši Vrtač d.o.o.

Študent/ka bo opravljal/a administrativna dela, delo na recepciji ter delo s strankami. Od kandidatov oziroma kandidatk se pričakuje, znanje vsaj enega tujega jezika, odgovornost ter prijaznost. Zaželene so izkušnje pri delu s strankami ter administrativnmi deli.
Predviden obseg dela je 4 do 8 ur dnevno oziroma po dogovoru.

Kandidati in kandidatke naj svoje CVje pošljejo na elektronski naslov info@vrtac.si.

Datum objave: 26. 04. 2016


Podjetje Adria Airways d.d. išče študenta za pomoč v kadrovski službi

Podjetje Adria Airways, slovenski letalski prevoznik d.d. išče študenta/ko (zaželjen absolventski staž) študijske smeri Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov za pomoč v kadrovski službi (priprava pogodb, operativna kadrovska dela, portal e-VEM,...). Delo naj bi potekalo na Brniku v dopoldanskem času, z delom bi študent/ka pričel takoj.  Urna postavka je 5,50 EUR/h bruto oziroma 4,64 EUR/h neto. Vsi, ki ste zainteresirani za delo, lahko podjetje kontaktirate na sledečo telefonsko številko: 04 259 47 03 ali preko e-maila: hr@adria.si.

Datum objave: 22. 04. 2016


Agencija M Servis objavlja prosto delovno mesto - pomoč v administraciji - Več si preberite v priloženem dokumentu - administracija_sencur.docx


V podjetju Zarja Elektronika iz Kamnika iščejo absolventa računalništva, informatike ali elektrotehnike (lahko tudi študenta podiplomskega programa) za delo v razvoju programske opreme. Ponujajo delo preko študentske napotnice z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas po opravljeni diplomi.

Od kandidatov pričakujejo aktivno znanje angleškega jezika, samostojnost, splošno razgledanost, vozniško dovoljenje B kategorije ter željo po pridobivanju novih znanj in poglabljanje v obstoječe stanje tehnike.

Kandidati, ki jih delovno mesto zanima, naj pošljejo vlogo in CV po pošti na naslov ZARJA ELEKTORNIKA D.O.O., Polčeva pot 1, 1241 Kamnik

Zarja Elektronika (http://www.zarja.com/) je eno od vodilnih podjetij na področju tehničnega varovanja z delovanjem v širši regiji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1969. Trenutno je v podjetju več kot 70 zaposlenih. V Zarji Elektroniki se s svojim poslanstvom zavezujejo biti certificiran proizvajalec in dobavitelj kvalitetne opreme ter storitev tehničnega varovanja po najstrožjih evropskih in svetovnih merilih. Svojim uporabnikom želijo ponuditi kar največjo tehnično varnost pred posledicami požara, vloma, kraje, ropa, uhajanja plina, razlitja tekočine ali drugimi neprijetnimi dogodki. Njihovo poslanstvo uresničuje usposobljeno in motivirano osebje.

Strankam nudijo izdelavo projektov “na ključ”, od svetovanja, idejne zasnove, projektiranja, inženiringa pa do same izvedbe – montaže in kasnejšega servisiranja ter vzdrževanja. Za sistem oziroma podsistem – komponente, skrbijo skozi celoten življenjski cikel.


Išče se vzdrževalec spletne strani z dobrim znanjem nemščine.

Agencija M Servis objavlja prosto delovno mesto - Vzdrževalec spletne strani - Več si preberite v priloženem dokumentu - vzdrzevalec_spletne_strani.doc


Priložnost za zaposlitev v medijski agenciji OMD.

Študentom zaključnega letnika in absolventom družboslovne smeri nudimo priložnost za delo v medijski agenciji. Po obdobju uvajanja možnost redne zaposlitve.

Zaželeno je osnovno poznavanje medijev in trženja, dobro znanje uporabe Excela in PowerPointa, natančnost, dobre komunikacijske sposobnosti in aktivno znanje angleškega jezika. Delo je v Ljubljani, delovni čas in plačilo po dogovoru. Prijave pošljite čimprej na mail: polona.javornik@omnicommediagroup.com


Mednarodno startup podjetje Bitmovin GmbH išče nove sodelavce za delo na sedežu podjetja v Avstriji ali v ZDA. Trenutno sta na voljo dve delovni mesti. Vse informacije najdete v priloženih pdf dokumentih.

Povzetek v angleščini: bitmovin_job_offer_eng.docx


Zaposlitveni razgovor (ponedeljek, 29. februar ob 8.00 uri, predavalnica 411)

Želite učinkovito izkoristiti priložnost za zaposlitev, ko ste povabljeni na zaposlitveni razgovor? Tak  dogodek je lahko stresen, vendar zaposlitveni razgovori običajno potekajo po določenih pravilih, tako da se naj lahko dobro pripravite. Na delavnici vam bomo predstavili:

Kako prepoznati svoje sposobnosti, kompetence in izkušnje in jih učinkovito predstaviti?

 • Kaj sodi k pripravi na zaposlitveni razgovor?
 • Najpogostejše vprašanje: Predstavite se! Veste kateri so ključni elementi, ki jih morate vključiti v svojo predstavitev.
 • Pričakovana in nepričakovana vprašanja. Kako odreagirati, ko nam delodajalec postavi dvoumno vprašanje in običajni razlog, da delodajalec postavi takšno vprašanje.
 • Kaj lahko ponudim delodajalcu, ko nimamo željene pričakovane delovne dobe?

Delavnico bo izvedla ga. Vera Bračič, karierna svetovalka.

Prijava na dogodek je možna preko povezave.


V kadrovski agenciji Competo iščejo za njihovega naročnika 4 kandidate, ki so v zadnjih treh letih zaključili študij Organizacije in managementa informacijskih sistemov.
Kandidati bi opravljali funkcijo svetovalcev za programske rešitve v trgovinski dejavnosti, bodisi na področju optimizaciji dobavnih verig ali izboljšanju izkušnje kupcev.
Spodaj prilagamo razpis delovnega mesta. Rok za prijave je 20.1.2016.
Več informacij najdete na Competo kariernem portalu http://www.competo.jobs/project/2109.

oglas_svetovalci.docx


Podjetje Avtohiša Vrtač d.o.o. Kranj išče študenta za pomoč pri prodaji

Avtohiša Vrtač d.o.o. Kranj išče študenta za pomoč pri prodaji. Od študentov pričakujejo: znanje angleškega in nemškega jezika, komunikativnost, urejenost, nekonfliktnost, poznavanje področje avtomobilizma, starost nad 18 let in izpit B kategorije. Prošnjo za študentsko delo pošljite najkasneje do 20. 12. 2015 na el. naslov: info@vrtac.si.


Delavnica: "Sem res aktiven iskalec zaposlitve? / ponedeljek, 7. december 2015 ob 10.45 uri, predavalnica 306

V ponedeljek, 7. decembra 2015 ob 10.45 uri bo na UM FOV (pred. 306) organizirana delavnica na temo: »Sem res aktiven iskalec zaposlitve?«, ki jo bo izvedel Matej Kosi, karierni svetovalec Kariernega centra UM. Če vas zanima, na kakšne načine vse je mogoče iskati zaposlitev, kako biti inovativen iskalec zaposlitve, zakaj se sploh lotiti iskanja priložnosti za delo v času študija in kakšne so koristi ob uporabi aktivnih načinov iskanja zaposlitev, morate priti na to delavnico. Več o delavnici in prijavi nanjo: https://kc.um.si/dogodki/sem-res-aktiven-iskalec-zaposlitve-za-studente-fov-um


Študentsko delo v družbi Lek d.d. - lokacija Prevalje (Koroška)

Družba Lek d.d. v svoji enoti na Koroškem v Prevaljah išče študenta informatike ali poslovnih procesov za pomoč na področju analitike poslovnih podatkov in priprave poslovnih poročil. Več si preberite v njihovem oglasu: Oglas_Lek_Koroka.pdf.

Rok za oddajo prošenj z življenjepisom je 28. oktober 2015.


Ogled delovnega okolja v podjete Optiweb d.o.o. / 21. 10. 2015

V sredo, 21. oktobra 2015 ob 9. uri Karierni center UM FOV organizira strokovno ekskurzijo oziroma ogled delovnega okolja podjetja Optiweb d.o.o., Škofja Loka.

Ogledali si bomo delovno okolje podjetja Optiweb d.o.o. , ki se ukvarja s kreacijami spletnih mest in marketingom. Trenutno zaposlujejo okoli 15 ljudi in so se preselili v nove prostore v Škofje Loki. Več o podjetju boste izvedeli na njihovi spletni strani in iz članka, ki je bil objavljen v časniku Delo, dne 4. 09. 2015.

Vljudno vas prosimo, da se študenti, ki se nam boste pridružili na strokovni ekskurziji, prijavite preko el. naslova: kariernicenter@fov.uni-mb.si zaradi omejenega števila prostih mest.

Navodila za pot:
Ko se boste pripeljali do krožnega križišča iz ljubljanske ali kranjske smeri boste izbrali pot za Škofje Loko. Pot boste nadaljevali naravnost proti glavni Avtobusni postaji (na semaforjih greste naravnost). Ko se boste peljali boste na desni strani, kmalu za semaforjem, zagledali rampo in uvoz v parkirišče, kjer se nahaja parkirišče (2 uri se lahko zastonj parkira) in trgovina Alpina. Tam se bomo dobili ob 9. uri in se skupaj odpravili v podjetje Optiweb d.o.o., Kapucinski trg 8, Škofja Loka.  Več informacij najdete: http://www.optiweb.com/kontakt/ ali http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=Kapucinski+trg+8+v+%C5%A0kof....

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.