Novice

Obvestila

Obvestilo Fakultete za organizacijske vede

24. 08. 2021
Na podlagi določil Odloka o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu (Uradni list RS, št. 132/2021) morajo vse osebe, ki prihajajo v prostore vzgojno-izobraževalnih zavodov in so starejše od 15 let, izpolnjevati pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja, kar dokazujejo z dokazili, določenimi v odloku, ki ureja začasne ukrepe za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.
Obvestila

Informacije za bodoče študente FOV UM

28. 01. 2021
Pripravili smo spletno stran na kateri bomo objavljali informacije in povezave o fakulteti, študijskih programih in o prijavno – vpisnem postopku za vpis v 1. letnik študijskih programov Fakultete za organizacijske vede UM.
Obvestila

Vabilo študentom Evropske noči raziskovalcev 2021 »Znanost za vse«

16. 09. 2021
Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede (UM FOV) v sodelovanju z Univerzo na Primorskem in Univerzo v Novi Gorici, v okviru projekta »Znanost za vse (akronim: ZATE)« za izvedbo aktivnosti v sklopu Evropske noči raziskovalcev 2021, razpisuje plačano študijsko delo za 2 študenta/študentki, in sicer za sodelovanje na osrednji aktivnosti dogodka, ki bo dne 24. septembra 2021 v prostorih Europarka v Mariboru (oziroma v primeru izvedbe dogodka na daljavo v prostorih UM FOV v Kranju).
Obvestila

Uvajalni teden Univerze v Mariboru za brucke in bruce in uvajalni seminar za brucke in bruce na FOV

15. 09. 2021
Pred vami je eno najbolj vznemirljivih obdobij vašega življenja – študijska leta. Veseli smo, da ste se odločili študijska leta preživeti na Univerzi v Mariboru.
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede UM med 6. in 24. septembrom poteka Mednarodna poletna šola z naslovom »Organization, Management, and Society«

13. 09. 2021
Poletni šoli, ki poteka na daljavo se je pridružilo 18 študentov, ki prihajajo iz Hrvaške, Srbije, Slovaške, Grčije in Slovenije.
Obvestila

Sodelavci Katedre za informatiko so skupaj z zunanjimi strokovnjaki pripravili monografijo: Znanstveno-raziskovalni trendi na področju digitalne preobrazbe

08. 09. 2021
Poznavanje konceptov in trendov digitalne preobrazbe je ključnega pomena za sodobnega managerja. Sodelavci katedre za informatiko so skupaj z zunanjimi strokovnjaki pripravili znanstveno monografijo, v kateri prikazujejo znanstveno-raziskovalne trende s področja digitalne preobrazbe.
Obvestila

Možnost brezplačne udeležbe študentov FOV na konferenci INFOSEK 2021

27. 08. 2021
Podjetje Palsit d.o.o. tudi letos omogoča študentom FOV UM brezplačno udeležbo na konferenci Infosek, ki bo potekala od 8. do 10. septembra 2021 v Novi Gorici.
Obvestila

Razpis postopka kandidiranja in imenovanja prodekanov FOV UM

26. 08. 2021
Red. prof. dr. Iztok Podbregar, dekan Fakultete za organizacijske vede UM, je 26. 8. 2021 izdal Sklep o razpisu postopka kandidiranja in imenovanja prodekana za izobraževalno dejavnost, prodekana za raziskovalno dejavnost, prodekana za kakovost in mednarodno sodelovanje in prodekana za razvoj FOV UM, št. 023/3/2021/1/100-IP.
Obvestila

Odprt drugi prijavni rok za vpis na fakultete

20. 08. 2021
Na fakultetah se z današnjim dnem začenja drugi prijavni rok za vpis v dodiplomske in enovite magistrske programe in bo potekal do 27. avgusta.
Obvestila

Univerza v Mariboru v sodelovanju z družbama Elektro Maribor d.d. in Energijo Plus d.o.o. objavlja Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru v študijskem letu 2020/2021

29. 07. 2021
Sodelujoči partnerji se zavedajo pomena izobraževanja, zato želijo z razpisom nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost ter jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju.

Pages

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.