Novice

Obvestila

Obvestilo študentom Fakultete za organizacijske vede

18. 05. 2021
V skladu z vladnimi ukrepi smo prešli v rumeno fazo, ki ponovno dovoljuje odprtje fakultet, vendar še vedno ob upoštevanju vseh dosedanjih varnostnih ukrepov, v skladu z vladnimi odloki, priporočili NIJZ in Varnostnim protokolom. Obveščamo vas, da je obisk Fakultete za organizacijske vede ob predhodni najavi v posamezni enoti možen od ponedeljka do petka v času uradnih ur posamezne enote.
Obvestila

Informacije za bodoče študente FOV UM

28. 01. 2021
Pripravili smo spletno stran na kateri bomo objavljali informacije in povezave o fakulteti, študijskih programih in o prijavno – vpisnem postopku za vpis v 1. letnik študijskih programov Fakultete za organizacijske vede UM.
Obvestila

Univerza v Mariboru v sodelovanju z družbama Elektro Maribor d.d. in Energijo Plus d.o.o. objavlja Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru v študijskem letu 2020/2021

24. 06. 2021
Sodelujoči partnerji se zavedajo pomena izobraževanja, ki temelji na konkurenčnosti na trgu dela, zato želijo z razpisom, ki je letos razpisan že deveto leto zapored, nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost ter jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju.
Obvestila

Tradicionalna, mednarodna in medresorska vaja kriznega odzivanja v primeru letalske nesreče »ZLOMLJENO KRILO 2021«

23. 06. 2021
Na Poligonu Fraportove letalske akademije na Brniku je danes potekala vaja kriznega odzivanja v primeru letalske nesreče »ZLOMLJENO KRILO 2021«, ki jo v sodelovanju s Fraport Slovenija vsako leto organizirata Stalna komisija za preiskovanje letalskih nesreč in incidentov vojaških zrakoplovov Ministrstva za obrambo ter Nacionalni forenzični laboratorij Ministrstva za notranje zadeve.
Obvestila

Vabljeni na SmartPLS delavnico / Bled eConference 2021

22. 06. 2021
V okviru Bled eConference bo potekala tudi delavnica izvedbe statistične metode PLS v programu SmartPLS, ki jo bo izvedel profesor Christian Ringle, eden od avtorjev programa SmartPLS in profesor na Univerzi za tehnologijo v Hamburgu v Nemčiji.
Obvestila

Panel na temo Strategije Evropske Unije za upravljanje s podatki / Bled eConference 2021

21. 06. 2021
V ponedeljek 28.6.2021 bo v okviru Bled eConference od 11:30 do 13:00 potekal panel “EUROPEAN UNION DATA STRATEGY – DATA GOVERNANCE ACT A LEGISLATIVE PROPOSAL TO BOOST THE DATA ECONOMY IN EUROPEAN UNION”, ki ga organiziramo v sodelovanju z GZS s SRIPom PMIS, IKT horizontalno mrežo.
Obvestila

ERASMUS+ študij v tujini v študijskem letu 2021/2022 - 2. razpisni rok

18. 06. 2021
Univerza v Mariboru je objavila 2. razpisni rok za sofinanciranje mobilnosti študentov z namenom študija v tujini v programu Erasmus+ za študij v študijskem letu 2021/2022.
Obvestila

Pred nami je 34. mednarodna blejska konferenca o digitalnem poslovanju / 27. – 30. junij 2021

18. 06. 2021
Blejska e konferenca, ki jo vsako leto organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je mednarodni dogodek z najdaljšo tradicijo na področju raziskovanja elektronskega, danes digitalnega poslovanja v Evropi in eden izmed vodilnih raziskovalnih in strokovnih dogodkov v svetu.
Obvestila

Red. prof. dr. Zvone Balantič je v soavtorstvu z dr. Katarino Galof objavil članek v reviji International Journal of Environmental Research and Public Health z naslovom: Developing a Community-Based Care Process Model for Aging in Place

16. 06. 2021
Red. prof. dr. Zvone Balantič je v soavtorstvu z dr. Katarino Galof pretekli teden objavil članek v reviji International Journal of Environmental Research and Public Health, ki spada v Q1 za njegovo habilitacijsko področje.
Obvestila

Mednarodna poletna šola FOV – Organization, Management & Society

15. 06. 2021
Fakulteta za Organizacijske vede bo v septembru 2021 organizirala mednarodno poletno šolo z naslovom Organizacija, management in družba oziroma International Summer School »Organization, Management, and Society.

Pages

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.