Novice

Obvestila

Informacije o študiju na FOV UM za bodoče študente

13. 12. 2021
Na Fakulteti za organizacijske vede UM (FOV UM) za bodoče študente tekom celotnega študijskega leta pripravljamo različne vsebine in dogodke na katerih bodo izvedeli več o fakulteti in študiju pri nas.
Obvestila

Obvestilo prodekanice za izobraževalno dejavnost FOV: Izvedba izpitov v zimskem semestru

13. 01. 2022
V skladu z epidemiološko sliko ter priporočili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport se bodo izpiti v zimskem izpitnem obdobju 2022 praviloma izvajali na daljavo, o tem bodo odločili izvajalci glede na naravo posameznega predmeta.
Obvestila

Nacionalna raziskava zdravstvene pismenosti študentov v povezavi s covid-19

12. 01. 2022
Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje so se odločili ponoviti raziskavo »Digitalna zdravstvena pismenost študentov v Sloveniji v času pandemije covida-19«, katere cilj je pri študentih ugotoviti stopnjo digitalne zdravstvene pismenosti ter značilnosti vedenja pri iskanju spletnih informacij v povezavi s covidom-19.
Obvestila

Natečaj dobrih zgodb Tehnofobija ni za ženske

11. 01. 2022
Mestna knjižnica Kranj, v okviru projekta Tehnofobija ni za ženske – Evropski izziv, organizira različne aktivnosti, razkriva nove možnosti in opogumlja k udejstvovanju žensk na področju tehnologije.
Obvestila

Mednarodni teden mobilnosti osebja 2022

10. 01. 2022
V marcu 2022 bomo na fakulteti organizirali Mednarodni teden mobilnosti osebja (International Staff Week FOV 2022) ter ga povezali s konferenco o razvoju organizacijskih znanosti.
Obvestila

Zaključna konferenca projekta ProCare / 8. april 2022 / Udine, Italija

07. 01. 2022
V okviru Erasmus+ projekta ProCare, v katerem sodelujejo tudi raziskovalci naše fakultete, 8. aprila v Udinah (IT), pripravljajo zaključno konferenco, na kateri bodo predstavljene izkušnje pri povezovanju bolnišnic z visokošolskimi institucijami ter izkušnje z raziskovanjem na področju zdravstvenih ved.
Obvestila

Javni natečaj za diplomska, magistrska in doktorska dela s področja človekovih pravic

04. 01. 2022
Varuh človekovih pravic objavlja I. javni natečaj za diplomska, magistrska in doktorska dela s področja človekovih pravic katerega namen je spodbujanje raziskovalne dejavnosti študentov vseh treh ravni visokošolskega študija na področju človekovih pravic, s poudarkom na proučevanju stanja človekovih pravic v Republiki Sloveniji ter implementaciji mednarodnih in evropskih standardov človekovih pravic v slovenski pravni red.
Obvestila

Študenti FOV so sodelovali na zaključnem dogodku Huawei-jevega programa Seeds for the Future

22. 12. 2021
Trije študenti prvega letnika magistrskega študija FOV (OMIS in IPS) udeležili Huawei-jevega programa Seeds for the Future, ki je pretekli teden potekal v digitalnem središču Slovenije (DIH) in v okviru katerega so poslušali predavanja o najsodobnejših tehnologijah in sodelovali v tekmovanju študije primera.
Obvestila

Najava dogodka "Prenosljive spretnosti za doktorske študente", 14. 1. 2022

22. 12. 2021
Obveščamo vas, da na Univerzi v Mariboru pripravljajo dne 14. 1. 2022 dogodek z naslovom »Prenosljive spretnosti za doktorske študente«.
Obvestila

"Case study" izobraževanje in tekmovanje za študente 2022

21. 12. 2021
Karierni center, Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru organizira in vabi na izobraževanje in tekmovanje v reševanju študije primera za študente, ki bo potekalo od 17. do 21. januarja 2022 preko spletnega okolja MS Teams.

Pages

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.