Novice

Obvestila

Informacije o študiju na FOV UM za bodoče študente

12. 10. 2022
Na Fakulteti za organizacijske vede UM (FOV UM) za bodoče študente tekom celotnega študijskega leta pripravljamo različne vsebine in dogodke na katerih bodo izvedeli več o fakulteti in študiju pri nas.
Obvestila

Novoletna voščila za varovance Doma upokojencev Kranj

30. 11. 2023
Decembrski, praznični čas je čas lepih želja, pričakovanj in pozornosti. Vsaka beseda, vsak pogled, vsako dejanje in vsak nasmeh lahko prinese srečo drugim ljudem.
Obvestila

Inavguralno predavanje red. prof. dr. Anje Žnidaršič: »KVANTITATIVNE METODE V PROCESU RAZISKOVANJA«

28. 11. 2023
Na Univerzi v Mariboru bo v torek, 12. decembra 2023 ob 10:30 v dvorani Antona Trstenjaka organizirano inavguralno predavanje dr. Anje Žnidaršič ob njeni izvolitvi v naziv redna profesorica.
Obvestila

Vključujoče univerzitetno izobraževalno okolje kot generator uspešnih zgodb

23. 11. 2023
Priložnost za rast in razvoj vključujočega izobraževalnega okolja tokrat 7. decembra pod okriljem Rektorske konference RS. Visokošolski zavodi in institucije v Sloveniji si prizadevajo izboljšati razmere s prilagoditvami in podporo, da bi ustvarili enakovredne možnosti za uspešen študij.
Obvestila

Začetek ARIS CRP raziskovalnega projekta »Razvoj metodologije in spletne rešitve za vrednotenje zrelosti in spodbujanje uporabe odprtih podatkov v slovenskem gospodarstvu«

23. 11. 2023
Fakulteta za organizacijske vede z veseljem oznanja začetek 18 mesečnega raziskovalnega projekta.
Obvestila

Prevzem študentskih izkaznic

09. 11. 2023
V Referatu za študentske zadeve so za študente 1. stopnje (VS, UN) in 2. stopnje (MAG), ki so bili sprejeti in vpisani na fakulteto v 2. prijavnem roku in roku za zapolnitev še prostih mest, na voljo študentske izkaznice.
Obvestila

Preizkusno predavanje dr. Roberta Marijana z naslovom: »Inteligentni sistemi«

27. 10. 2023
V okviru postopka izvolitve v naziv visokošolski učitelj - predavatelj za predmetno področje »informacijski sistemi«, vas obveščamo, da bo imel preizkusno predavanje dr. Robert Marijan.
Obvestila

Karierni zajtrk za študente FOV UM – študij v tujini - Erasmus+

18. 10. 2023
V knjižnici Fakultete za organizacijske vede UM bo v četrtek, 26. oktobra 2023 ob 9. uri za študente FOV UM potekal »Erasmus zajtrk«, ki je namenjen vsem, ki jih zanima študij v tujini.
Obvestila

Obiščite novo spletno platformo Kariernega centra Univerze v Mariboru

17. 10. 2023
Karierni center Univerze v Mariboru je v študijskem letu 2023/2024 pripravil novo spletno podporo za mreženje in sodelovanje med študenti in delodajalci, ki se imenuje Karierni:UM.
Obvestila

Uspešno smo zaključili 26. konferenco Vzgoja in izobraževanje v informacijski družbi – VIVID 2023

17. 10. 2023
V petek, 13. oktobra 2023 se je na Institutu Jožef Stefan v Ljubljani zaključila multi - konferenca Informacijska družba 2023, v sklopu katere je potekala tudi konferenca Vzgoja in izobraževanje v informacijski družbi – VIVID.

Pages

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.