Novice

Obvestila

Izid monografije Advances in Network Clustering and Blockmodeling pri kateri je sodelovala tudi naša visokošolska učiteljica in raziskovalka izr. prof. dr. Anja Žnidaršič

18. 02. 2020
Pri založbi Wiley je februarju izšla monografija »Advances in Network Clustering and Blockmodelling«, kjer je kot soavtorica poglavja »Treating Missing Network Data Before Partitioning« sodelovala tudi visokošolska učiteljica in raziskovalka izr. prof. dr. Anja Žnidaršič
Obvestila

Razpis nadomestnih volitev predstavnika študentov v Upravnem odboru Univerze v Mariboru

11. 02. 2020
Zaradi podane odstopne izjave predstavnika študentov v Upravnem odboru Univerze v Mariboru izdaja rektor Univerze v Mariboru sklep o razpisu nadomestnih volitev predstavnika študentov v Upravnem odboru Univerze v Mariboru.
Obvestila

Sledi poeta - Akademija ob slovenskem kulturnem prazniku

07. 02. 2020
Skupaj z Zvezo kulturnih društev Kranj in Glasbeno šolo Kranj smo tudi letos organizirali Akademijo ob slovenskem kulturnem prazniku Sledi poeta na kateri so navdušili učenci in učenke Glasbene šole Kranj, pevski zbor Glasbene Šole Kranj in dijaki Gimnazije Kranj.
Obvestila

Zaprtje stavbe FOV - preklic obvestila

05. 02. 2020
Fakulteta za organizacijske vede je zopet odprta in deluje po ustaljenem urniku. Hvala za razumevanje.
Obvestila

Prace poletje superračunalništva 2020

30. 01. 2020
Študenti dodiplomske in magistrske stopnje so vabljeni, da se prijavijo na PRACE poletje superračunalništva 2020, ki bo potekalo julija in avgusta 2020.
Obvestila

Strokovna ekskurzija študentov v Sektorju tehnologij ZPIZ

28. 01. 2020
Danes so se študenti univerzitetnega študijskega programa OM informacijskih sistemov v okviru predmeta Projekt izgradnje informacijske tehnologije, pod mentorstvom red. prof. dr. Roberta Leskovarja, udeležili strokovne ekskurzije v Sektorju informacijskih tehnologij Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije (ZPIZ).
Obvestila

Na slovesnosti ob Rektorjevem dnevu Univerze v Mariboru so nagrade in priznanja prejeli tudi FOVovci

28. 01. 2020
V ponedeljek, 27. januarja 2020 je na rektoratu Univerze v Mariboru potekala slovesnost ob podelitvi nagrad in priznanj Univerze v Mariboru. Nagrade so bile podeljene tistim, ki s svojim delom, vrhunskimi dosežki in zaslugami pomembno prispevajo k uveljavitvi in razvoju Univerze v Mariboru. Med prejemniki priznanj so bili tudi naši zaposleni in študenti.
Obvestila

Natečaj - Nagrada MSS za diplomsko in magistrsko delo s področja mladih

28. 01. 2020
Mladinski svet Slovenije (MSS) razpisuje Nagrado MSS za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2019
Obvestila

Izobraževanje in tekmovanje dijakov v študiji primera na Fakulteti za organizacijske vede UM

27. 01. 2020
Fakulteta za organizacijske vede UM in Gimnazija Franceta Prešerna že nekaj let skupaj, v mesecu januarju, organizirata tekmovanje v reševanju študije primera, ki je interaktivna pedagoška metoda in temelji na reševanju konkretnega primera ali izziva iz realnega okolja.
Obvestila

S februarjem brezplačen javni prevoz za športnike

27. 01. 2020
Vsi dijaki in študentje, ki imajo pravico do subvencionirane vozovnice za javni potniški promet in so registrirani športniki, bodo s februarjem upravičeni do brezplačnega prevoza od doma do krajev vadbe, tekmovanj in drugih aktivnosti.

Pages