Bodoči študenti/prijava

Veseli nas, da se zanimate za študij na Fakulteti za organizacijske vede, saj predstavlja izbira prave fakultete za študij eno najpomembnejših odločitev v življenjskem obdobju.

Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in eno najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja prenovljene in mednarodno akreditirane študijske programe, odlične pogoje za študij preko blokovnega načina ter sodobne e-učilnice, pridobitev uporabnega znanja, možnost študija v tujini, predvsem pa perspektivno poklicno pot ter karierni razvoj.

Najboljši pokazatelj dobrega dela fakultete so kariere diplomantov. Diplomante Fakultete za organizacijske vede, teh je bilo v vseh letih več kot 20.500, lahko srečate na najodgovornejših vodstvenih delovnih mestih, tako v vladi, državni upravi, gospodarstvu, šolstvu, zdravstvu, kakor tudi med najuspešnejšimi slovenskimi podjetniki. Za nenehen stik s poslovnim okoljem skrbi tudi Karierni center FOV.

Vas zanima, katerih 8 razlogov za vpis na FOV je najpomembnejših?

Študijski programi organizacije in managementa na Fakulteti za organizacijske vede:

Več informacij o prijavi in vpisu:

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.