Alumni FOV

Spoštovani diplomanti!

Fakulteta za organizacijske vede že skoraj šestdeset let aktivno sodeluje pri razvoju in uveljavljanju organizacijskih znanosti v ožjem in širšem okolju. Ogledalo našega dela so prav diplomanti FOV, med katerimi najdemo ugledna, uspešna in prepoznavna imena na različnih položajih in funkcijah. Z željo, da bi ohranjali povezanost ter komunikacijo med pripadniki različnih generacij diplomantov FOV ter samo fakulteto in okoljem v okviru fakultete, vas vabimo, da se včlanite v Alumni FOV. Alumni FOV omogoča osebni in strokovni razvoj posameznikov ter organizacij, promovira dosežke svojih članov, fakultete in organizacijskih ved v okolju ter aktivno sodeluje pri pozitivnem razvoju družbe, v kateri deluje.

Še niste član Alumni FOV?

Vabimo vas, da izpolnite elektronsko prijavnico za včlanitev v Alumni FOV in hkrati v Alumni Univerze v Mariboru. Včlanitev je brezplačna.
V kolikor ste bivši študent/ka, ki nimate DI, prosimo, da za včlanitev v Alumni FOV izpolnite pristopno izjavo in nam jo posredujete na spletni naslov alumni.fov@um.si ali po navadni pošti na naslov fakultete.

Proces vpisa je zelo enostaven in vam zagotavlja, da boste obveščeni o aktivnostih v sklopu alumni na Fakulteti za organizacijske vede UM. Potrditev članstva vam hkrati omogoča uporabo elektronskega naslova oblike ime.priimek@student.um.si in elektronskega predala na povezavi https://mail.student.um.si/ (prijava z digitalno identiteto).

 

ARHIV DOGODKOV

 

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.