Za nami je še eno srečanje Alumni FOV

Kategorija novice: 
Obvestila

V sredo, 19. 5. 2021 smo v sklopu Kariernih dni na Fakulteti za organizacijske vede UM organizirali tudi srečanje članov Alumni FOV, ki so se ga udeležili diplomanti, zaposleni ter študenti FOV UM in na katerem smo prisluhnili zanimivemu pogovoru med mag. Mojco Brezavšček, uveljavljeno psihologinjo in psihoterapevtko, ter red. prof. dr. Iztokom Podbregarjem, dekanom FOV UM.

Sogovornika sta v urnem pogovoru osvetlila, kako lahko izkušnje iz obdobja pandemije izkoristimo tudi kot nekakšen pokazatelj, ali in kako smo opremljeni za življenje in nadaljnje izzive, ki so pred nami.

Srečanje so člani Alumni FOV strnili z željo, naj bodo aktivnosti Alumni FOV v prihodnje še bolj intenzivne. Kot prvo nalogo so si zadali vzpostaviti zemljevid diplomantov FOV. Več o ideji si lahko preberete na spletnem mestu https://fov.um.si/sl/dogodki/05/2021/zemljevid-diplomantov-fov.

Ker si člani delovne skupine, ki je pripravila dogodek želijo, da je čim več diplomantov FOV del zemljevida diplomantov FOV, so vsi vabljeni, da izpolnijo vprašalnik, ki se nahaja na spletni povezavi: https://1ka.arnes.si/a/24201. Na podlagi odgovorov bo nastal zemljevid diplomantov, ki bo pokazal, kje vse se nahajajo diplomanti FOV UM.

Člani Alumni FOV so ob koncu dogodka poudarili, da se zopet srečajo v jeseni.  Do takrat pa se jim še vedno lahko pridružite preko pristopnice: https://fov.um.si/sl/sodelovanje-z-okoljem/karierni-center/alumni-fov-alumni-um.

Več o dogodkih Alumni FOV bo objavljenih med novicami na spletni strani FOV UM: www.fov.um.si oziroma na spletni strani Alumni FOV: https://fov.um.si/sl/sodelovanje-z-okoljem/karierni-center/alumni-fov-alumni-um

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.