Alumni FOV in Alumni UM

Spoštovani diplomanti!

Po končanem študiju na fakulteti še vedno lahko ostanete v stiku z vašimi sošolci oziroma s samo institucijo, tako fakulteto kot univerzo in se včlanite v alumni fakultete in sočasno tudi v Alumni univerze.

Preko Alumni UM (Univerze v Mariboru) in v Alumni FOV (Fakultete za organizacijske vede) želimo ohranjati povezanost med diplomanti vseh generacij naših dodiplomskih in podiplomskih študijskih programov fakultete oz. univerze ter profesorji, asistenti in sodelavci.

Alumni UM

Več o delovanju Alumni UM boste našli na povezavi: https://kc.um.si/alumni/alumni-klub/. Pristopnica: https://aips.um.si/alumni/.

Alumni FOV

Fakulteta za organizacijske vede že več kot šestdeset let aktivno sodeluje pri razvoju in uveljavljanju organizacijskih znanosti v ožjem in širšem okolju. Ogledalo našega dela so prav diplomanti FOV, med katerimi najdemo ugledna, uspešna in prepoznavna imena na različnih položajih in funkcijah. Z željo, da bi ohranjali povezanost ter komunikacijo med pripadniki različnih generacij diplomantov FOV se že vrsto led družimo z našimi diplomanti in se srečujemo v okviru različnih dogodkov, ki jih pripravlja fakulteta.

Pridružite se skupnosti diplomantov FOV

Če želite biti del skupnosti Alumni FOV se lahko prijavite preko povezave in izpolnite pristopnico https://1ka.arnes.si/a/21517.

Pristopnico nam lahko podpisano pošljete tudi na el. naslov: alumni.fov@um.si.

Obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih, ki jih pripravljamo na fakulteti in kjer lahko sodelujete tudi diplomanti, obenem pa vas bomo obveščali o aktivnostih Alumni FOV, ki omogoča osebni in strokovni razvoj posameznikov ter organizacij, promovira dosežke svojih članov, fakultete in organizacijskih ved v okolju ter aktivno sodeluje pri pozitivnem razvoju družbe, v kateri deluje.

Pravilnik - Alumni FOV
Svet Alumni FOV / v procesu imenovanja

ARHIV DOGODKOV

 

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.