22. 11. 2018
18:00
Lokacija: 
Fakulteta za organizacijske vede
Kranj
Slovenia

Spoštovani, letos mineva 60 let, odkar je Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru, takrat kot zavod, pričela z razvojem organizacijskih ved, ki je do danes preraslo v pomembno področje, vredno slovenskega in mednarodnega obeležja.

Fakulteta, ki ves čas svojega delovanja živi in diha s Kranjem, je na karierno pot pospremila že preko 20.000 diplomantov. Dosežke fakultete potrjujejo številni rezultati raziskovalnih projektov, pedagoški uspehi, povezovanja z gospodarstvom, svetovanja, delavnice in še mnogo več.

Ambasadorji naših znanj ste vi, naši študenti in diplomanti ter vsi, ki ste povezani z nami. Z namenom postaviti trdne temelje naše povezanosti tudi po izteku študentskih dni bomo organizirali srečanje vseh povezanih s fakulteto in pogledali v pretekli čas razvoja fakultete, ob spremljajočem kulturnem dogajanju začrtali smernice delovanja Alumni FOV in prisluhnili gostujočemu predavanju, ki vas bo spomnilo na študentska leta. Preden se bomo razšli, bomo naše druženje nadaljevali še v sproščenem in neformalnem vzdušju.

Ker bi želeli to častitljivo prelomnico zaznamovati v širši družbi, vabimo nekdanje študente, diplomante in vse, ki so kakorkoli povezani s Fakulteto za organizacijske vede Univerze v Mariboru, da se nam pridružite na dogodku Alumni FOV, ki bo v četrtek, 22. 11. 2018, ob 18. uri na sedežu fakultete, Kidričeva 55a v Kranju.

Veseli bomo, če boste to vabilo delili z vsemi, ki so del naše skupne zgodbe in so jo pripravljeni krojiti tudi v prihodnosti.

V upanju, da se snidemo v čim večjem številu vas lepo pozdravljam,
red. prof. dr. Iztok Podbregar, dekan FOV UM in predsednik ALUMNI FOV

-------- ----- --- -- - -

P.S.: Za lažjo organizacijo dogodka vas prosimo, da svojo prisotnost na dogodku potrdite z rezervacijo vstopnice ali pošljete e-pošto na naslov alumni.fov@um.si.

-------- ----- --- -- - -

Če še niste včlanjeni v Alumni FOV, le-to lahko storite preko priložene pristopne izjave. Izpolnjeno jo lahko posredujete na naš e-naslov alumni.fov@um.si ali na naslov: UM FOV, Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj. Z včlanitvijo v Alumni FOV vas bomo obveščali o aktualnih informacijah in dogodkih, ki se dogajajo na fakulteti.

-------- ----- --- -- - -

Obveščamo vas, da gre za javni dogodek, kateri se bo lahko snemal in fotografiral ter da se posnetki dogodka in fotografije, posnete na dogodku, lahko uporabijo za javno objavo na spletnih straneh ter socialnih omrežjih Univerze v Mariboru, pri čemer se bodo osebni podatki varovali v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1). V zvezi s tem vas napotujemo na splošne informacije oz. na obvestilo o varstvu osebnih podatkov, objavljeno na spletni strani https://www.um.si/univerza/varstvo-osebnih-podatkov/Strani/default.aspx.