22. 11. 2019
17:00
Lokacija: 
Tomšičeva ulica 7
Kranj
Slovenia

Spoštovani,

lani smo obeležili 60 let, odkar je današnja Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru pričela z razvojem organizacijskih ved, ki je preraslo v pomembno področje, vredno slovenskega in mednarodnega obeležja in začrtali smernice delovanja Alumni FOV.

Dogodki pod okriljem Alumni FOV so edinstvene priložnosti za snidenje z nekdanjimi kolegicami in kolegi, za obuditev starih in vzpostavitev novih povezav, hkrati pa tudi za sooblikovanje delovanja ALUMNI FOV, katerega pomemben del ste.

Veseli in počaščeni bomo, če se nam boste pridružili na letošnjem dogodku Alumni FOV, ki bo

 

v petek, 22. 11. 2019, ob 17. uri.

 

Tokrat se bomo srečali v starem mestnem jedru Kranja na Tomšičevi ulici 7 v prostorih, kjer je nekdaj delovala Fakulteta za organizacijske vede.

Na dogodku boste lahko prisluhnili osrednjemu gostu, ki se bo spomnil na svoja edinstvena in neponovljiva študentska leta.

Druženje nameravamo nadaljevati z obiskom Vinske poti v rovih pod starim Kranjem. Vstopnico za obisk Vinske poti si lahko zagotovite sami ali pa na prijavnem obrazcu označite in jo boste proti plačilu lahko prevzeli na dogodku.

 

red. prof. dr. Iztok Podbregar, dekan FOV UM in Andrej Zupan, predsednik ALUMNI FOV

 

-------- ----- --- -- - -

P.S.: Za lažjo organizacijo dogodka vas prosimo, da svojo prisotnost na dogodku potrdite z rezervacijo vstopnice.  

-------- ----- --- -- - -

Rok za prijavo na dogodek je ponedeljek, 18. 11. 2019!

-------- ----- --- -- - -

Če še niste včlanjeni v Alumni FOV, le-to lahko storite preko priložene pristopne izjave na dogodku samem ali pa jo izpolnjeno posredujete na naš e-naslov alumni.fov@um.si ali na naslov: UM FOV, Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj. Z včlanitvijo v Alumni FOV vas bomo obveščali o aktualnih informacijah in dogodkih, ki se dogajajo na fakulteti. 

-------- ----- --- -- - -

Obveščamo vas, da gre za javni dogodek, kateri se bo lahko snemal in fotografiral, ter da se posnetki dogodka in fotografije, posnete na dogodku, lahko uporabijo za javno objavo na spletnih straneh ter socialnih omrežjih Univerze v Mariboru, pri čemer se bodo osebni podatki varovali v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1). V zvezi s tem vas napotujemo na splošne informacije oz. na obvestilo o varstvu osebnih podatkov, objavljeno na spletni strani https://www.um.si/univerza/varstvo-osebnih-podatkov/Strani/default.aspx.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.