Informacije o študiju na FOV UM za bodoče študente

Kategorija novice: 
Obvestila

 

Na Fakulteti za organizacijske vede UM (FOV UM) za bodoče študente tekom celotnega študijskega leta pripravljamo različne vsebine in dogodke na katerih bodo izvedeli več o fakulteti in študiju pri nas.

Več o naših študijskih programih in študiju samem je dosegljivo na spletni strani: https://studiraj.fov.um.si/studenti_studij.html, preko katere lahko dostopate tudi do informacij o prijavi na dodiplomski oziroma podiplomski študij FOV UM.

Sodelavke Referata za študentske zadeve in Kariernega centra so vam na voljo za vsa morebitna vprašanja v zvezi s prijavo na Fakulteto za organizacijske vede UM. Pokličete jih lahko v času uradnih ur ali pa jim posredujete el. sporočilo. 

***

V maju in avgustu bomo na FOV za vse bodoče študente zopet organizirali informativna dneva, na katerih bodo pridobili informacije, ki jim bodo pomagale k lažji odločitvi za vpis na dodiplomske ali podiplomske študijske programe naše fakultete.

Na informativnih dnevih bodo predstavljeni študijski programi fakultete in podrobnosti o študiju na FOV. Sodelovali bodo tako profesorji kot strokovne sodelavke Referata za študentske zadeve, ki bodo bodočim študentom odgovarjali na vprašanja v zvezi s študijem, prijavno vpisnem postopku na fakulteto in pogojih za vpis idr.

Na posamezne termine informativnih dni se lahko prijavite preko spletne povezave: https://1ka.arnes.si/a/b10e0db5.

V kolikor bi potrebovali več informacij v zvezi z udeležbo na informativnih dnevih FOV se lahko obrnete na sodelavke Referata za študentske  zadeve FOV UM referat.fov@um.si ali na sodelavke Kariernega centra FOV UM karierni.fov@um.si.

***

Pridružite se nam lahko tudi na družbenih omrežjih:

kjer objavljamo vse aktualne informacije o dogajanju na FOV. Za več informacij pa so vam vedno na voljo naše sodelavke Referata za študentske zadeve in Kariernega centra v času uradnih ur.

V kolikor želite, da vas obveščamo o aktualnih informacijah v zvezi s študijem na FOV, se prijavite na naše e-novice preko povezave: https://studiraj.fov.um.si/enovice.html.

Informacije o različnih dogodkih za bodoče študente pa bodo sledile na tej spletni strani. Spremljajte nas … Izberite znanje, izberite prihodnost … in se nam pridružite na FOV UM!

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.