Uvajalni teden UM in Uvajalni dan FOV UM

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Univerzi v Mariboru bo od 25. do 29. septembra potekal Uvajalni teden, v sklopu katerega bodo organizirani različni dogodki za uspešen vstop v študijsko leto 2023/2024. Aktivnosti programa uvajalnega tedna UM bodo potekale tako na daljavo kot v živo. Dogodki so v prvi vrsti namenjeni bruckam in brucom, določene aktualne teme pa so zanimive za vse študentke in študente Univerze v Mariboru, zato preverite program, ki je dostopen na portalu mojaUM: https://moja.um.si/uvajalni-teden/Strani/default.aspx.

Še posebej pa brucke in bruce vabimo na Uvajalni dan Fakultete za organizacijske vede UM, ki bo potekal v petek, 29. septembra, s pričetkom ob 10. uri. Program je na voljo na spletni strani fakultete: https://fov.um.si/sl/dogodki/07/2023/uvajalni-dan-za-brucke-bruce-fov-um.

Na FOV UM imamo že vse pripravljeno za pričetek novega študijskega leta in komaj čakamo, da se s študenti zopet srečamo v naših predavalnicah.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.