Članici Katedre za metodologijo FOV UM sta gostujoči urednici posebne številke revije Matehmatics (uvrščene v A1, faktor vpliva 1,75 za leto 2019)

Kategorija novice: 
Obvestila

Pandemija COVID-19 je prizadela vse vidike našega življenja, tudi procese poučevanja in učenja, saj so bile uvedene omejitve pri poučevanju na vseh ravneh šolskega sistema po celem svetu. Revija z odprtim dostopom Mathematics (ISSN 2227-7390), s faktorjem vpliva 1,75 za leto 2019, izhaja v sklopu založbe MDPI. Posebna številka bo namenjena tudi temam s področja učenja in poučevanja matematike v času pandemije COVID-19, gostujoči urednici posebne številke pa sta naši visokošolski učiteljici izr. prof. dr. Anja Žnidaršič in doc. dr. Janja Jerebic. Raziskovalci, ki poučujete matematiko ali predmete s temelji matematike (statistika, operacijske raziskave,…) na kateri koli ravni izobraževalnega sistema, ste vabljeni k sodelovanju. 

Več informacij: 
https://www.mdpi.com/journal/mathematics/special_issues/Learning_Teaching_Mathematics_Courses_Pandemic

Call for manuscript: learning_teaching_mathematics_courses_pandemic.pdf

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.