40. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti / 17. do 19. marec 2021 / online

Kategorija novice: 
Obvestila

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru letos že 40. leto organizira konferenco o razvoju organizacijskih znanosti, ki bo potekala na daljavo, od 17. do 19. marca 2021. Gre za konferenco z najdaljšo tradicijo na Univerzi v Mariboru, ki vsako leto poveže akademsko in strokovno javnost, študentke in študente ter cenjene goste.

Letošnja konferenca nosi naslov: »Vrednote, kompetence in spremembe v organizacijah«. V ospredje postavljamo človeka in organizacijo, ki s skupnimi vrednotami soustvarjata in predpostavljata povezovanje in napredek zaposlenih in organizacij. Človeka, ki s svojimi kompetencami je in bo moral biti kos spremembam v organizacijskem pogledu in širši družbi. Ravno zaradi številnih sprememb, ki so nas kot družbo doletele, pa mednarodna konferenca kliče po izmenjavi stališč, mnenj in predvsem znanstvenih pogledov na razvoj organizacij v bodoče.

Več o konferenci: https://fov.um.si/sl/dogodki/11/2020/40-mednarodna-znanstvena-konferenca-o-razvoju-organizacijskih-znanosti-vrednote

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.