40. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti: Vrednote, kompetence in spremembe v organizacijah

17. 03. 2021 to 19. 03. 2021
09:00 to 15:00
Lokacija: 
Portorož
Portorož
Slovenia

V veliko čast nam je, da vas lahko povabimo na 40. mednarodno znanstveno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti, ki se bo odvila med 17. in 19. marcem 2021. V štirih desetletjih se je, večinoma na slovenski obali, odvila konferenca, ki je povezala akademsko, strokovno javnost, študentke in študente. Skozi leta se konferenca vedno bolj približuje ustvarjanju močnega mostu med akademsko in strokovno javnostjo.

40. jubilejna mednarodna znanstvena konferenca nosi naslov Vrednote, kompetence in spremembe v organizacijah. Živimo v času nenehnih sprememb, pri čemer človek je in bo tisti, ki je gonilo razvoja sprememb v družbi in organizacijah. Ravno zato verjamemo, da nas bo aktualni naslov povezal in bomo ponovno ustvarili možnosti za izmenjavo izkušenj, mnenj ter pogledov na naš, organizacijski skupen jutri.

Vabimo vas, da sledite aktualnim informacijam in programu 40. konference na naši spletni strani: https://konferenca.fov.um.si/.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.