Brezplačni on – line predavanji s področja Kriznega managementa

11. 08. 2020 to 12. 08. 2020
10:00 to 11:00
Lokacija: 
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru
Online
Slovenia

V poletnem času, natančneje 11. in 12. avgusta 2020 bomo na Fakulteti za organizacijske vede organizirali dve brezplačni on – line predavanji, ki se bosta dotaknil aktualnih tem današnjega časa in sicer, Kako delovati v času krize in  Pandemija – omejitev gibanja / Karantena: Gospodarstvo.

Predavanji bosta izvedla strokovnjaka s področja kriznega upravljanja, red. prof. dr. Iztok Podbregar in red. prof. Ddr. Teodora Ivanuša.

***

Torek, 11. 08. 20 / 10.00 – 11.00 / Kako delovati v času krize / red. prof. dr. Iztok Podbregar

Sreda, 12. 08. 20 / 10.00 – 11.00 / Pandemija – omejitev gibanja / Karantena: Gospodarstvo / red. prof. Ddr. Teodora Ivanuša

Prijavite se preko povezave in tri dni pred dogodkom vam bomo posredovali informacijo o izvedbi posameznega on – line predavanja.

__________________

Vsebine obeh predavanj so obravnavane v sklopu rednih predavanj na študijskem programu Krizni management, ki ga na fakulteti izvajamo že dve leti in je namenjen vsem, ki se dnevno soočajo z raznolikimi negotovostmi in želijo celovito obvladovati tveganja z znanjem in kompetencami, ki do danes ključna za razvoj podjetij, javne uprave, vladnih služb, nevladnih organizacij in celotne družbe.

Obvladovanje kriz je neizogiben sestavni del vseh poslovnih procesov, tako v državnih kot zasebnih podjetjih ali organizacijah. Učinkovit odziv na krizne razmere in potrebe po spretnostih na področju kriznega upravljanja so danes ene od ključnih  aktivnostih pri vodenju organizacij, ki so povezane s pripravo celovitih načrtov, potrebnih za tvegane situacije.

__________

Po koncu obeh predavanj je predviden čas tudi razpravo, ki verjamemo, da bo aktualna in tvorna. Vabljeni, da se nam pridružite.

Povezava do prijave: https://forms.gle/RCPRfN55eZive1SA7

V kolikor bi potrebovali dodatne informacije se lahko obrnete na sodelavke Centra za izobraževanje in svetovanje UM FOV, preko el. pošte: cis.fov@um.si ali telefona: 04 2374 245.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.