18. 08. 2022
16:00
Lokacija: 
FOV UM
ali MS TEAMS
Slovenia

Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in je ena najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja mednarodno akreditirane študijske programe, odlične pogoje za študij preko blokovnega načina, možnost študija na daljavo, predvsem pa perspektivno poklicno pot ter karierni razvoj.

V četrtek, 18. 8. 2022 ob 16. uri  bomo vsem, ki vas zanima študij na fakulteti z najdaljšo tradicijo na področju organizacije in managementa v Sloveniji, predstavili vse podrobnosti o študiju, študijskih programih in odgovorili na vaša vprašanja v zvezi s študijem.

Zabeležite si termin 18. avgust ob 16. uri in se nam pridružite.

Prijavite se preko spletne povezave: https://1ka.arnes.si/a/d8e77e57

Informativni dan bo potekal v predavalnici P111, možno pa ga bo spremljati tudi na daljavo.

V kolikor boste v prijavnici označili, da bi informativni dan spremljali na daljavo, vam bomo dan pred dogodkom posredovali povezavo do dogodka, ki bo potekal v predavalnici P111.

Več informacij o naših študijskih programih: https://fov.um.si/sl/novice/12/2021/informacije-o-studiju-na-fov-um-za-bodoce-studente

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.