Informacije o študiju na FOV UM za bodoče študente

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede UM (FOV UM) za bodoče študente tekom celotnega študijskega leta pripravljamo različne vsebine in dogodke na katerih bodo izvedeli več o fakulteti in študiju pri nas.

Več o naših študijskih programih in študiju samem je dosegljivo na spletni strani: https://studiraj.fov.um.si/studenti_studij.html, preko katere lahko dostopate tudi do informacij o prijavi na dodiplomski oziroma podiplomski študij FOV UM.

V petek, 11. 2. in soboto 12. 2. bosta za vse bodoče študente FOV zopet potekala informativna dneva, na katerih bomo predstavili fakulteto, naše študijske programe vseh treh stopenj, prednosti študija ter vse ključne informacije, ki bodo bodočim študentom v pomoč pri prijavi in vpisu.

Program in povezave do dogodkov v sklopu informativnih dni sledijo...

Na posamezne termine informativnih dni se lahko prijavite preko spletne povezave: https://1ka.arnes.si/a/eb900d85.

***

Pridružite se nam lahko tudi na družbenih omrežjih:

kjer objavljamo vse aktualne informacije o dogajanju na FOV. Za več informacij pa so vam vedno na voljo naše sodelavke Referata za študentske zadeve in Kariernega centra v času uradnih ur.

V kolikor želite, da vas obveščamo o aktualnih informacijah v zvezi s študijem na FOV, se prijavite na naše e-novice preko povezave: https://studiraj.fov.um.si/enovice.html.

Informacije o različnih dogodkih za bodoče študente pa bodo sledile na tej spletni strani. Spremljajte nas … Izberite znanje, izberite prihodnost … in se nam pridružite na FOV UM!

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.