Spremljanje napredovanja pri študiju

Kategorija novice: 
Obvestila

Študentke, študenti!

Spodbujamo vas, da tudi v letošnjem študijskem letu spremljate svoj napredek pri študiju z infografiko o spremljanju napredka v spletnem AIPS-u, ki smo jo razširili z novimi prikazi. Nadgradnja je bila usmerjena primarno na vaše predloge.

Kako vključiti infografiko?

Po prijavi v spletno mesto aips.um.si, poiščite funkcionalnost v zavihku Študij. Ob prvem vklopu/nadgradnji je treba najprej potrditi izjavo.

Kako deluje infografika?

Infografika je personalizirana in se dnevno posodablja. V njej so prikazani različni diagrami napredka. Dodatne informacije so na voljo na spletni strani moja.um.si > Študij > Spremljaj svoj napredek pri študiju.

Druge koristne informacije?

Za uspešnost pri študiju ste v največji meri odgovorni in zaslužni sami. Pri tem pa smo vam na Univerzi v Mariboru v pomoč in podporo. Ne spreglejte vsebin, ki so za vas pripravljene na podstrani Študentskega središča. Preberete si lahko več o preprečevanju odlašanja pri študiju in raziščete še druge koristne smernice.

Vabimo vas, da spremljate novice na moja.um.si, in da sledite Univerzi v Mariboru na družbenih omrežjih Facebook in Instagram, kjer so objavljene koristne vsebine in obvestila o dogodkih za študentke in študente.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.