Ustvarimo novoletno voščilo in razveseljujmo

Kategorija novice: 
Obvestila

Vstopamo v predpraznični čas, decembrski čas, ki je poln pričakovanj, lepih želja in pozornosti. Podarite nekaj veselja starostnikom Doma upokojencev Kranj in se pridružite dobrodelni gesti, ki smo jo že lani, po vzoru nekaterih slovenskih dobrodelnih organizacij pripravili in je naletela na zares odličen odziv.

Vzemimo si trenutek in pomislimo na tiste, ki so v decembrskih dnevih, ki prihajajo, sami in osamljeni. Ustvarimo novoletno voščilo za dober namen, za starostnike Doma upokojencev Kranj in se z našo pozornostjo ter lepimi besedami spomnimo na ene od najbolj ranljivih v tem predprazničnem času.

Na FOV bomo v teh dneh v avli fakultete postavili škatlo, kamor lahko do 16. decembra prinesete ali pošljete po pošti, novoletno voščilo za starostnike Doma upokojencev Kranj.

Naj bo to voščilo napisano na roke, pisava naj bo razločna, črke dovolj velike, besedilo naj bo berljivo in čim bolj barvito. Napišite kakšno pozitivno misel, ki bo našim naslovnikom vlila upanje, spodbudo in občutek, da niso sami. Voščilo lahko oddate v avli fakultete ali pa ga pošljite po pošti v dvojni kuverti na naslov UM FOV, Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj. Mi bomo voščila predali direktorici Doma upokojencev Kranj v tednu pred prazniki.

Čeprav smo narazen, stopimo skupaj in si vzemimo čas ter z drobno pozornostjo razveselimo tiste, ki v teh dneh to najbolj potrebujejo.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.