Študenti FOV tretji na Case Study tekmovanju Fakultete za organizacijo in informatiko, Univerze v Zagrebu

Kategorija novice: 
Obvestila

Ekipa naših študentov, ki je sodelovala na mednarodnem BrainIT – Case study tekmovanju Fakultete za organizacijo in informatiko, Univerze v Zagrebu, je izmed osmih ekip dosegla odlično tretje mesto. 

Problem, ki so ga študenti reševali, je podalo mlado hrvaško podjetje BrainIT, ki se ukvarja s spletnimi rešitvami in oblikovanjem, temeljil pa je na iskanju rešitve za širitev in utrditev storitev podjetja na precej konkurenčnem mednarodnem trgu oziroma na iskanju novih trgov, opredelitvi potenciala za nove trge in širitvi poslovanja. Tekmovanje je potekalo od 14. do 21. decembra in v tem času so študenti podali rešitve, ki so opredeljevale ideje o širitvi dejavnosti podjetja in predlogih za osvajanje novih trgov in panog. Ekipa študentov FOV je argumentirano predstavila svojo rešitev, kjer je razmišljala povsem izven okvirjev in se osredotočila na južnoafriški trg, izdelala marketinški plan in podala ideje za širitev storitev podjetja BrainIT. Komisija tekmovanja je njihovo idejo prepoznala za dobro in po točkovanju so se uvrstili na odlično tretje mesto, kar je organizator tekmovanja razglasil v sredo, 23. decembra 2020 na spletni razglasitvi. 

Študenti Mia Katarina Mihalinec, Marjetka Lucija Prelog, Bohanel Šardi , Zala Bergoč in Matej Križanec so pod mentorstvom asistentke Marine Đorđeski ob vseh svojih študijskih obveznostih našli čas in se udeležili mednarodnega case study tekmovanja, za kar se jim zahvaljujemo, in jim čestitamo za odlično uvrstitev!

 

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.