Na Fakulteti za organizacijske vede UM smo ustvarili novoletna voščila za starostnike Doma upokojencev Kranj

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede UM smo si po vzoru nekaterih vseslovenskih dobrodelnih akcij zaposleni, študenti, člani ALUMNI FOV vzeli trenutek in pomislili na tiste, ki so v prazničnih dnevih, ki prihajajo, sami in osamljeni. Že konec novembra smo v sodelovanju z Domom upokojencev Kranj pričeli z dobrodelno akcijo »Ustvarimo novoletno voščilo za starostnike Doma upokojencev Kranj« in zbrali novoletna voščila, ki smo jih v torek, 22. decembra 2020 predali direktorici Doma upokojencev Kranj, ga. Nadji Gantar.

Letošnji praznični čas bo za vse nas nekoliko drugačen, še posebej pa ta čas ni naklonjen stanovalcem v domovih in centrih starostnikov. Na Fakulteti za organizacijske vede UM smo že v začetku novembra pričeli z zbiranjem voščilnic za varovance Doma upokojencev Kranj, k sodelovanju pa smo povabili študente, zaposlene in člane Alumni FOV. Voščila smo pisali s pozitivnimi mislimi, ki bodo starostnikom vlila upanje, spodbudo in občutek, da niso sami in jim s tem poskusili osvetliti trenutke odhajajočega leta. Ob predaji voščil se je izr. prof. dr. Polona Šprajc, v. d. dekanice Fakultete za organizacijske vede UM zahvalila ga. Nadji Gantar, direktorici Doma upokojencev Kranj, za podporo dobrodelni akciji, s katero je omogočila ustvariti možnost, da misli študentov in ostalih pridejo do tistih, ki jih v teh časih najbolje potrebujejo.

Vsem, ki ste napisali voščila se zahvaljujemo za sodelovanje. Tudi v bodoče bomo na fakulteti skrbeli za to, da se naše akademsko okolje povezuje z lokalno skupnostjo in tako pomaga soustvarjati boljši jutri.

 

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.