Dogodek v spomin in počastitev dela red. prof. dr. Jureta Kovača

Kategorija novice: 
Obvestila

V petek, 13. decembra 2019 je v knjižnici Fakultete za organizacijske vede UM potekal dogodek v spomin in počastitev dela rednega profesorja dr. Jureta Kovača, ki nas je v letu 2019 nepričakovano in na vrhuncu svojega ustvarjanja nesrečno zapustil. Skupaj s Slovensko akademijo za management smo na fakulteti izdali zbornik prispevkov, ki so povezani s področji dela profesorja in bodo pustili pečat na spomin v iztekajočem se letu 2019.

Okrogli mizi so prisostvovali avtorji in soavtorji prispevkov, visokošolski učitelji in drugi zaposleni fakultete. V zanimivem dialogu je potekala razprava o razvoju organizacijske znanosti, sodobnih načinih managementa in številnih drugih temah, ki so z akademskega vidika smela pot tudi za bodoče poti razvoja področja, ki ga je razvijal pokojni redni profesor dr. Jure Kovač, ki ostaja eden vodilnih strokovnjakov in znanstvenikov na področju organizacije in managementa.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.