Novoletna voščila za varovance Doma upokojencev Kranj

Kategorija novice: 
Obvestila

Decembrski, praznični čas je čas lepih želja, pričakovanj in pozornosti.  Vsaka beseda, vsak pogled, vsako dejanje in vsak nasmeh lahko prinese srečo drugim ljudem. Vabimo vas, da nekaj sreče in veselja podarite tudi starostnikom Doma upokojencev Kranj in tudi letos ustvarite novoletno voščilnico za dober namen.

Za starostnike so predpraznični časi lahko težki, osamljeni in tako jim z malo pozornosti in lepo besedo polepšamo ta čas. Že v preteklih letih je akcija naletela na odličen odziv tako, da upamo, da tudi v letošnjem letu razveselimo kar se da veliko starostnikov Doma upokojencev Kranj.

V avli fakultete smo postavili škatlo, kamor lahko do 18. decembra prinesete ali pošljete po pošti, novoletno voščilo za starostnike Doma upokojencev Kranj.

Naj bo to voščilo napisano na roke, pisava naj bo razločna, črke dovolj velike, besedilo naj bo berljivo in čim bolj barvito. Napišite kakšno pozitivno misel, ki bo našim naslovnikom vlila upanje, spodbudo in občutek, da niso sami. Voščilo lahko oddate v avli fakultete ali pa ga pošljite po pošti v dvojni kuverti na naslov UM FOV, Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj. Voščila bodo predana direktorici Doma upokojencev Kranj v tednu pred prazniki.

Le drobna pozornost lahko polepša praznike tistim, ki v predprazničnih dneh to najbolj potrebujejo. Stopimo skupaj in polepšajmo praznike prav vsem.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.