Nagovor dekana FOV UM ob pričetku študijskega leta 2023/2024

Kategorija novice: 
Obvestila

 

Spoštovani brucke in bruci, spoštovani študentke in študenti,

zakorakali smo v novo študijsko leto, ki za brucke in bruce odpira nov svet, študentsko življenje, ki prinaša niz priložnosti za nova prijateljstva, predvsem pa spekter znanj, ki ga boste na fakulteti deležni. Prav tako se na fakultete vračate ostali študenti, ki ste po uspešnem študiju vedno bližje cilju – dokončanju študija.

Na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru se zavedamo, da je naša odgovornost in spoštovanje do vsakogar na prvem mestu, predvsem vam želimo predati znanja, ki bodo temelj za vaše nadaljnje poti v delovna oziroma poslovna okolja, ki prinašajo veliko priložnosti in izzivov.

Pred vami je leto, ko se bodo vrstila nova spoznanja in najprej znanja. Kako boste nizali izpite, kako boste dosegali uspehe je seveda odvisno od vas. Mi bomo na fakulteti poskrbeli, da boste deležni znanj in še mnogo več. Poleg študija vam bodo ponujene številne aktivnosti, od projektov, praktičnih izkušenj v podjetjih, raziskovalnih izzivov, mednarodne mobilnosti in nenazadnje tudi osebna rast.

Verjamem, da je pred nami študijsko leto, ki bo ponovno dokazalo, da smo zaposleni na fakulteti skupaj s študenti pomembni soustvarjalci sveta organizacij in, da nam bo skozi leto uspelo premagovati izzive, iskati rešitve ter imeti posluh za skupen akademski jutri.

Srečno in uspešno v letu 2023/2024!

Red. prof. dr. Iztok Podbregar
Dekan
Fakultete za organizacijske vede UM

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.