Pri Univerzitetni založbi Univerze v Mariboru je v mesecu septembru izšla monografija: Sodobni pristopi inženiringa poslovnih sistemov

Kategorija novice: 
Obvestila

Sodelavci Katedre za inženiring poslovnih in produkcijskih sistemov smo v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki pri Univerzitetni založbi Univerze v Mariboru izdali znanstveno monografijo »Sodobni pristopi inženiringa poslovnih sistemov«. Pričujoče delo obravnava aktualna področja poslovanja organizacij, ki morajo biti pripravljene na hitre in nenehne spremembe. Monografija vključuje 10 poglavij s številnimi poslovnimi primeri, grafičnimi in tabelaričnimi prikazi, s čimer želimo bralcem na čim bolj celovit način, predstaviti sodobne pristope, metode in tehnike izboljševanja poslovno-organizacijskih sistemov. Monografija je lahko v pomoč akademski javnosti pri nadaljnjem razvoju te discipline, študentom, kateri se na svoji poti srečujejo z izzivi raziskovalnega dela ter strokovni javnosti, še zlasti z vidika iskanja podpore in pojasnil pri svojih strateških in operativnih odločitvah.

Spletna povezava do monografije: https://press.um.si/index.php/ump/catalog/book/713

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.