Izvedba pedagoškega procesa 2021/2022 – Redni študij

Kategorija novice: 
Obvestila

Smernice za izvedbo izobraževalne dejavnosti na Univerzi v Mariboru v študijskem letu 2021/22 predvidevajo izvedbo pedagoškega procesa v živo v prostorih Fakultete za organizacijske vede UM v skladu z izpolnjevanjem pogoja PCT, razen za vse tiste udeležence izobraževanja, ki sodijo v ranljive skupine. Zanje bo izvedba pedagoškega procesa izvedena v dogovoru z visokošolskim učiteljem.

Ob tem vam želimo sporočiti, da ranljive skupine opredeljuje NIJZ – Priporočila, ki so objavljena na povezavi in, da v primeru, da sodite v katero izmed ranljivih skupin, ustrezno dokumentacijo posredujete v Referat za študentske zadeve na elektronski naslov referat.fov@um.si pred pričetkom izvedbe pedagoškega procesa.

POMEMBNO:

V kolikor zbolite in vam potrdijo okužbo s koronavirusom SARS-CoV-2, prosimo, to sporočite na e-naslov referat.fov@um.si.

Visokošolski zavod si pridržuje pravico, da v primeru neizpolnjevanja pogoja PCT in neupoštevanja ukrepov za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni študenta napoti domov.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.