Okrogla miza s predavanjem TVEGANJA – NEGOTOVOSTI - KRIZE

Kategorija novice: 
Obvestila

Vse organizacije, lokalne in širše skupnosti, države ter vsak posameznik se srečujejo s tveganji na poslovnih, finančnih, ekoloških, informacijskih in drugih področjih.  Prepoznavanje in obvladovanje nevarnosti, ki lahko ohromijo delovanje organizacij ali posameznika samo za kratek čas oziroma predstavljajo življensko nevarnost, nas spodbujajo k poznavanju celovitega obvladovanja tveganj, kar omogoča vzpostavitev obrambnih mehanizmov pred stanjem negotovosti in kriz na vseh ravneh.

Trenutne razmere v Sloveniji kažejo, da obstaja veliko pomanjkanje znanja na področju obvladovanja tveganj, negotovih stanj in kriznih situacij različnih razsežnosti. Pri tem mislimo na interdisciplinarno naravo vprašanj in področja upravljanja tveganj s konceptualnega in praktičnega vidika. Upravljanje s kriznimi situacijami je področje, ki bi v vseh organizacijah moralo zagotavljati odzivno strategijo in zgodnje strateško orodje za vprašanja, povezana z reševanjem kriznih situacij. Uspešen vodja poseduje znanja in sposobnosti za zmanjšanje  verjetnosti nastanka kriz in upravljati organizacijo na način, da se le-ta lahko uspešno sooči z nenadnimi negativnimi zunanjimi in notranjimi vplivi.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na Fakulteti za organizacijske vede UM na Kidričevi cesti 55a v Kranju, in sicer v torek, 17. oktobra 2017, od 15. do 18. ure.

Časovni okvir dogodka:

  • 15.00 – 16.00 Predavanje Tveganja – negotovosti – krize
  • 16.30 – 18.00 Okrogla miza Tveganja – negotovosti – krize

Podroben program in možnost prijave na dogodek najdete na: https://www.eventbrite.com/e/okrogla-miza-s-predavanjem-tveganja-negotovosti-krize-tickets-38722765835

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.