Nagovor dekana FOV UM ob začetku študijskega leta

Kategorija novice: 
Obvestila

Spoštovane študentke, spoštovani študenti!

Za marsikoga od vas se s 1. oktobrom 2022 pričenja novo obdobje, ko prehajate iz srednješolskih klopi v akademsko okolje. Brucke in bruci, ki te dni vstopate skozi naša vrata, ter študentke in študenti, ki se vračate po poletju raznolikih doživetij in novih spoznanj, želim si, da bi bilo leto, ki je pred vami uspešno, malce igrivo, predvsem pa čim uspešnejše.

Predvsem so pred vami leta, ki jih morate po eni strani zajemati s polno žlico novih spoznanj in novih prijateljstev ter si po drugi strani postaviti izzive, ki vam bodo obogatili vaša študentska leta. Naj bodo vaši cilji in pot, po kateri boste gradili študijske dosežke in dosegali uspehe z našo usmeritvijo skladna z vašimi pričakovanji.

Vaš uspeh bo velik toliko, kolikor bodo velike vaše ideje. Naj bodo vaše želje usmerjene ne le v sprejemanje novih znanj temveč v izgradnjo celovite ter zrele osebnosti, ki bo po zaključku študija s ponosom premagovala strme in včasih tudi trnove karierne poti.

Mi bomo poskrbeli, da vam bomo stali ob strani, da bomo za vaše znanje in veščine študijskega programa, na katerega ste se vpisali prevzeli odgovornost do mere, da boste imeli možnost napredovanja in opravljanja izpitov. Od vas pa si želimo spoštovanja, pripravljenosti na sodelovanje ter predvsem odgovornost do študija in vseh nas.

Želim vam uspešno in vednosti polno novo študijsko leto 2022/2023 na naši in vaši Fakulteti za organizacijske vede UM.

prof. dr. Iztok Podbregar, dekan

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.