Zaključili smo mednarodno poletno šolo »Organization, Management, and Society«

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede  UM je med 6. in 24. septembrom na daljavo potekala Mednarodna poletna šola za študente, z naslovom »Organization, Management, and Society«. Na poletni šoli je sodelovalo 15 študentov iz Hrvaške, Srbije, Slovaške in Slovenije. Prisluhnili so preko tridesetim predavanjem uveljavljenih domačih in tujih predavateljev s področja organizacijskih znanosti in managementa.

V petek, 24. septembra se je poletna šola zaključila s predstavitvami rešitev izziva Fraportove letalske akademije, ki se je nanašal  na pripravo marketinških strategij v poslovnih okoljih Ukrajine, Portugalske, Madžarske, Poljske in Slovaške. Vse ekipe so pripravile odlične rešitve, zmagovalno rešitev oziroma marketinško strategijo za portugalski trg pa so predstavili študenti: Jana Delač (Faculty of Organization and Informatics, University of Zagreb, Croatia), Maja Đorđeski (Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani, Slovenija), Miloš Mirković (Belgrade Business and Arts Academy of Applied Sciences, Serbia).

Vsem študentom, profesorjem in sodelavcem Fraportove letaske akademije se zahvaljujemo za sodelovanje, v upanju, da se zopet srečamo prihodnje leto!

 

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.