Nagovor dekana ob začetku študijskega leta

Kategorija novice: 
Obvestila

Spoštovane študentke, spoštovani študenti!

novo akademsko leto je skoraj tu. Za brucke in bruce bo to nov svet, svet novih profesorjev, predavalnic, urnikov in nenazadnje svet novih prijateljstev.

Ni zaman poudariti, da je čas študentskih let eno lepših obdobij našega življenja. In prav je, da jih tudi vi pričnete in zajamete kot se to spodobi in, da tudi vam študentska leta tečejo lepo.

Verjamem, da bomo z novimi izzivi, s skupnim sodelovanjem in predvsem, z osvajanjem novih gora znanj in kompetenc pričeli akademsko leto tako, da boste kot vsi naši študenti del našega skupnega, lepega študentskega vsakdana.

Novo študijsko leto 2021/2022 bomo pričeli v predavalnicah fakultete. Urnik za zimski semester je objavljen na spletnih straneh fakultete na naslednji povezavi: https://urnik.fov.um.si/. Za vstop v fakulteto je potreben pogoj PCT in bo sledil naslednjemu protokolu. V želji, da čim bolj nemoteno in zdravo vstopimo v novo študijsko leto, je odgovornost vsakega izmed nas, da sledimo protokolu in pogojem PCT. V primeru morebitnih sprememb v zvezi z epidemiološko situacijo v Republiki Sloveniji, vas bomo pravočasno obvestili.

Želim vam, da znanja zajemate s polno žlico in, da ustvarjate prijateljstva, s katerimi boste skupaj živeli študentski čas in naprej.

prof. dr. Iztok Podbregar, dekan

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.