IZVEDBA PEDAGOŠKEGA PROCESA NA FOV UM V ZIMSKEM SEMESTRU 2020/2021

Kategorija novice: 
Obvestila

 

Spoštovane študentke in spoštovani študenti,

Prvi oktober 2020 se nezadržno bliža in veseli smo, da bomo v študentske vrste sprejeli brucke in bruce in vse študente, ki ste že del našega akademskega okolja. Letošnje študijsko leto se bo pričelo precej drugače od običajnega vrveža na fakulteti, ki bo v zimskem semestru večinoma tekel na daljavo.

Na fakulteti se trudimo in aktivno pripravljamo na to, da bi bila študentska izkušnja kar se da pozitivna in, da bi tudi brucke in bruci v čim večji meri začutili pravo študentsko življenje.

Razmere COVID-19 so od vseh nas zahtevale določene prilagoditve. Na FOV UM pa nas k prilagoditvam sili tudi trenutna energetska sanacija. Prosimo vas za strpnost in potrpežljivost, saj bo situacija izvedbe za vse nas nova.

Študijski proces v zimskem semestru 2020/21 bo izveden preko Microsoft Teams glede na objavljen urnik. Na vse študentke in študente apeliramo, da redno spremljajo objavljen urnik, saj ga bomo v primeru sprememb primorani prilagoditi razmeram.

 

Postopek vstopa v predavanja in vaje:
V spletni učilnici Moodle-u bodo profesorji objavili povezavo na predavanja in vaje in vsi, ki že imate digitalno identiteto boste do povezave prišli neposredno – ko se boste vključili v predmet, ki je na urniku. Vsi, ki digitalne identitete še niste uredili (čeprav apeliramo na vse, da se pedagoški proces prične s 1. oktobrom 2020 in, da je digitalno identiteto za nemoten študij potrebno imeti urejeno) pa se pravočasno – pred pričetkom pedagoškega procesa najavite pri profesorju preko elektronske pošte (kontakte najdete na spletni strani fov.um.si: https://fov.um.si/sl/zaposleni). Bodite pozorni pri pregledu spletnega urnika, kdo so profesorji oz. izvajalci na urniku, da vam pošljejo na osebni naslov povezavo za vstop v MS Teams. Seveda pa takoj, ko boste imeli urejeno digitalno identiteto (student.um.si) komunikacija z osebnim naslovom ni več mogoča.

Z odgovornostjo in spoštovanjem do akademskega okolja, vseh bruck in brucev, študentk in študentov bomo odšli pogumno po nova znanja in izkušnje!

Prodekanica za izobraževalno dejavnost
Izr. prof. dr. Polona Šprajc

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.