Uvajalni teden Univerze v Mariboru

Kategorija novice: 
Obvestila

Za brucke in bruce bo na UM od četrtka, 24. 9 do srede, 30. 9. 2020 potekal uvajalni teden, na katerem se bo našlo odgovore na vprašanja, v katerih prostorih bo potekal vaš študij, kje boste lahko iskali študijsko gradivo, kje bo najlaže poiskati bodoče profesorje, tutorja študenta, strokovnega delavca v referatu in še koga, ki vam bo lahko priskočil na pomoč.

Vse to in še več boste izvedeli, če se boste udeležili različnih aktivnosti programa uvajalnega tedna, ki je dosegljiv na spletni povezavi: https://www.um.si/univerza/medijsko-sredisce/novice/Documents/Uvajalni%20teden%202020-2021%20-%20program%20na%20%C4%8Dlanicah.pdf

Dogodki, ki se jih lahko udeležite so brezplačni, študenti Fakultete za organizacijske vede pa se lahko udeležite tako splošnega programa, ki je namenjen vsem študentom UM, kot programa, ki ga bomo izvedli na fakulteti v sredo, 30. 09. in četrtek, 1. 10.

Več o sredinem in četrtkovem programu izveste tukaj: https://fov.um.si/sl/dogodki/08/2020/uvajalni-teden-univerze-v-mariboru

***

Zaradi epidemije COVID–19 bo program potekal v skladu z navodili NIJZ. V primeru poslabšanja epidemiološke slike si pridržujemo pravico do spremembe programa.

Veselimo se srečanja z vami!