Delovni dan v Organizaciji združenih narodov 2018

Kategorija novice: 
Karierni center

Delovni dan v Organizaciji združenih narodov
RAZPIS 2018
Izbor kandidatov za Shadowing programme

Želite en dan preživeti z vpogledom v delovanje Organizacije združenih narodov (OZN) na Dunaju? Shadowing programme podiplomskim študentom omogoča, da en delovni dan spremljajo delo zaposlenega pri OZN in tako pridobijo vpogled v mednarodni svet Dunajskega mednarodnega centra (Vienna International Centre).

Shadowing programme podiplomskim študentom, ki jih zanima delovanje OZN, omogoča, da en delovni dan spremljajo delo zaposlenega pri OZN. Program organizira Informacijska služba ZN (United Nations Information Service, UNIS) na Dunaju v sodelovanju z agencijami in organizacijami ZN s sedežem na Dunaju. Cilj programa je obeležiti dan ZN (24. oktober). V Sloveniji razpis poteka v organizaciji Društva za Združene narode za Slovenijo.
Če želite sodelovati v programu, se do 30. avgusta 2018 prijavite prek elektronske pošte info@unaslovenia.org (opomba: rok je bil na željo organizatorjev podaljšan). Organizator razpisa krije potne stroške in stroške prehrane za en dan na Dunaju v obliki pavšalnega zneska 75,00 evrov, in sicer v roku petnajst (15) dni po udeležbi v programu.

Podrobnosti o pogojih prijave na razpis najdete tukaj: http://www.poznavalec.si/wp-content/uploads/2018/06/Razpis-2018.pdf

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.