Zlato priznanje GZS za najboljše inovacije na Gorenjskem gre doktorskemu študentu FOV UM

Kategorija novice: 
Obvestila

Čestitke našemu doktorskemu študentu Aleksandru Dojčinoviću in njegovemu mikropodjetju ACD sistemi d.o.o. za osvojitev zlatega priznanja za najboljše inovacije na Gorenjskem, ki ga podeljuje GZS. To  prestižno priznanje je prejel že drugo leto zapored.

Aleksander Dojčinović je s svojim podjetjem ACD sistemi d.o.o. v sodelovanju z Roletarstvo Medle d.o.o. tekmoval v konkurenci velikih podjetij s svojo izjemno inovacijo, ki je namenjena ranljivim osebam. Model je razvil tekom doktorskega študija na naši Fakulteti za organizacijske vede, pod mentorstvom izr. prof. dr. Uroša Rajkoviča.

Na FOV smo izjemno ponosni na dosežke naših študentov in diplomantov in veseli smo, da je Aleksander Dojčinović s svojo inovacijo dosegel tako izjemen uspeh. Ob tem je potrebno omeniti, da je v njegovi ekipi sodeloval še en študent FOV Maj Lopatič. Dosežek Aleksandra in njegove ekipe je odličen primer, kako lahko znanje pridobljeno na fakulteti pripomore k inovativnosti in uspehu v praksi.


Vir: 24ur.com (https://www.24ur.com/novice/slovenija/kranjsko-podjetje-z-edinstveno-ino...)

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.