Pred nami je 33. mednarodna blejska konferenca o elektronskem poslovanju / 28. in 29. junij 2020

Kategorija novice: 
Obvestila

Blejska e konferenca, ki jo vsako leto organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je mednarodni dogodek z najdaljšo tradicijo na področju raziskovanja elektronskega poslovanja na Univerzi v Mariboru in eden izmed vodilnih raziskovalnih in strokovnih dogodkov v svetu.

Letošnja 33. konferenca bo pod naslovom: Tehnologije za omogočanje trajnostne družbe / Enabling Technology for a Sustainable Society, tudi letos povezala številne udeležence, le-ti pa letos, zaradi znane situacije z epidemijo Covid-19, ne bodo prišli na Bled ampak se bodo družili virtualno.  

Prvič v zgodovini Blejske e-konference, ki jo organiziramo od leta 1988, bodo udeleženci svoja mnenja delili na daljavo v okviru programa, ki bo izveden 28. in 29. junija 2020. Več na: https://fov.um.si/sl/dogodki/06/2020/33-mednarodna-blejska-konferenca-o-elektronskem-poslovanju-28-29-junij-2020

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.