Dogodek za mlade v Ljubljani – 20. in 21. junija 2019 v okviru Študentskega inovativnega projekta za družbeno korist

Kategorija novice: 
Obvestila

Fakulteta za organizacijske vede UM je v okviru razpisa Projektno delo z negospodarskim in neprofitnim sektorjem – Študentski inovativni projekti za družbeno korist 2016 – 2020 skupaj z Javnim zavodom Mladi zmaji pripravila projekt na temo Inovativni pristopi k sooblikovanju aktivnosti Javnega zavoda Mladi zmaji in je trenutno v izvajanju. V okviru projekta sodelujeta dva pedagoška mentorja, delovni mentor in sedem študentov in različnih fakultet. Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Ena izmed aktivnosti, ki se bo odvila v okviru projekta in v katero so študenti vložili veliko znanja, napora in energije bosta dogodka za mlade v Ljubljani, ki se bosta odvila med 20. in 21. junijem v okviru Mladinskega centra Šiška na naslovu Tugomerjeva 2, Ljubljana.

Dogodek bodo povezovali študenti skupaj s predstavniki Javnega zavoda Mladi zmaji in ostalimi mladimi, ki jih ob tej priložnosti vabimo na raznoliko in vsebinsko bogato dogajanje. Med drugim se bodo odvile različne tematske delavnice, družbene igre, spoznavni večer in še marsikaj, kar bo popestrilo prag poletnih počitnic za mlade.

Vabimo vas, da z udeležbo na dogodku podprete zagnanost in predanost ekipe študentov, ki za vas pripravlja odličen dogodek.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.