Jubilejna 30. mednarodna konferenca o e-poslovanju in e-tehnologijah Bled eConference

Kategorija novice: 
Obvestila

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru v dneh od 18. do 21. junija 2017 organizira jubilejno 30. mednarodno konferenco o e-poslovanju in e-tehnologijah Bled eConference, z delovnim naslovom “Digital Transformation – From Connecting Things to Transforming Our Lives”.

V evropskem prostoru Blejsko e-konferenco uvrščamo med najpomembnejše dogodke na področju raziskovanja vpliva sodobnih informacijskih in komunikacijskih tehnologij na organizacije, državljane, upravo, izobraževalne institucije in družbo kot celoto.

Omenjena konferenca je mednarodni dogodek z najdaljšo tradicijo na področju raziskovanja elektronskega poslovanja na Univerzi v Mariboru in eden izmed vodilnih raziskovalnih in strokovnih dogodkov v svetu na tem področju.

Vsako leto se konference udeleži približno 150 udeležencev, ki so po večini predstavniki univerz, organizacij, vladnih institucij, ponudnikov informacijskih storitev in Evropske komisije in prihajajo iz več kot 25-ih držav iz vsega sveta.

Več informacij o konferenci je na voljo na spletni strani: bledconference.org

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.