Delavnica na temo Metodologija raziskovalnega dela in statistična analiza podatkov

Kategorija novice: 
Karierni center

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru od 4. do 7. julija 2017 vljudno vabi na štiri-dnevno aktivno delavnico:

Metodologija raziskovalnega dela in statistična analiza podatkov, ki bo potekala na sedežu fakultete v Kranju, Kidričeva cesta 55a.

 Z udeležbo na aktivni delavnici boste:

  • spoznali postopke izvajanje raziskav,
  • uporabljali statistične metode pri analiziranju razis­kovalnih podatkov,
  • izvajali raziskavo s pomočjo univariatnih in bivari­atnih statističnih metod, izvedenih s programom za statistično obdelavo podatkov SPSS
  • ter se naučili interpretirati dobljene podatke ra­ziskave.

Delavnice bodo potekale od 4. do 7. julija, 4 dni po 5 šol­skih ur, v skupnem trajanju 20 šolskih ur. Maksimalno število udeležencev delavnice je 20.

Termini izvedbe so opredeljeni v nadaljevanju v trajanju od 10:00 do 14:15 ure z vmesnim polurnim odmorom.

 Kotizacija za udeležbo na delavnici znaša 150€ brez DDV. V ceno je všteto gradivo in odmori s kavo. Ob koncu delavnice boste prejeli potrdilo o strokovnem izobraževanju.

Prijavite se lahko preko priložene prijavnice, ki jo nato posredujete na cis@fov.uni-mb.si ali spletnega obrazca https://domino.fov.uni-mb.si/PrijavniObrazec.nsf/Metodologija2017?OpenForm (V primeru težav z odpiranjem linka si preberite navodila navodila_za_prijavo_preko_spletnega_obrazca.pdf).

Podroben program delavnice in prijavnico najdete v priloženem dokumentu:

metodologija_program_in_prijavnica_2017.pdf

 Vabljeni k udeležbi!