Zaključili smo s Kariernimi dnevi FOV UM 2024

Kategorija novice: 
Obvestila

V prejšnjem tednu so na FOV UM, v organizaciji našega Kariernega centra potekali Karierni dnevi FOV UM, ki so študentom ponudili različne informacije o pomenu načrtovanja njihovih študijskih in kariernih poti. Pripravili smo vrsto dogodkov na katerih so študenti pridobili informacije o trenutnih zaposlitvenih možnostih in se obenem srečali z delodajalci, spoznali njihove dejavnosti in prakse, ki so trenutno aktualne pri zaposlovanju mladih. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili predstavnikom podjetij Kariera d.o.o., ResEvo d.o.o. in Mikrocop d.o.o., ki so študentom predstavili svoje kadrovske izzive, dobre prakse zaposlovanja in karierne možnosti.

V sklopu Kariernih dni FOV UM so se nam pridružili tudi svetovalci Kariernega centra UM, ki so študentom predstavili vsebine o pripravah na zaposlitveni razgovor. Študenti so pridobili dragocene in praktične nasvete, ki jim bodo v pomoč na njihovih nadaljnjih kariernih poteh.

Vsem sodelujočim podjetjem in njihovim predstavnikom se še enkrat najlepše zahvaljujemo, da so se odzvali našemu vabilu.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.