Karierni dnevi FOV UM 2024

Kategorija novice: 
Obvestila

Na Fakulteti za organizacijske vede UM vsako leto pripravimo Karierne dni, na katerih so študenti in diplomanti osveščani o pomenu načrtovanja njihovih karier in oblikovanju študijskih in kariernih poti. V sklopu dogodkov Kariernih dni se bodo ob aktivnostih fakultetnega Kariernega centra zopet srečali študenti, diplomanti in zaposlovalci, ki bodo izmenjali mnenja in prisluhnili zanimivim zgodbam in trendom, ki krojijo aktualni trg dela.

Udeleženci Kariernih dni se bodo lahko udeležili dogodkov, na katerih se bodo predstavili različni delodajalci, ki bodo študentom vseh študijskih programov FOV predstavili karierne in zaposlitvene priložnosti. Potekala bo tudi delavnica na temo Pripravite sebe na razgovor za zaposlitev, ki jo bo izvedla karierna svetovalka Kariernega centra Univerze v Mariboru, gospa Urška Pavlič. 

Za bodoče študente in študente, ki želijo nadaljevati študij na FOV UM bomo pripravlja predstavitev študijskih programov v okviru informativnega dne FOV.

Več o celotnem programu Kariernih dni FOV 2024:
https://fov.um.si/sl/dogodki/05/2024/karierni-dnevi-fov-2024

Vabljeni!

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.