Vabljeni k včlanitvi v Alumni FOV in Alumni UM

Kategorija novice: 
Obvestila

Diplomantke, diplomante, ki ste zaradi okoliščin  v zvezi z epidemijo COVID-19 svoj študij zaključili na daljavo,  obveščamo, da se po končanem študiju lahko vključite v Alumni FOV in tako ostanete v stiku z vašimi sošolci, ostalimi diplomanti in s fakulteto.

Obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih, ki jih pripravljamo na fakulteti in kjer lahko sodelujete tudi diplomanti, obenem pa vas bomo obveščali o aktivnostih Alumni FOV, ki omogoča osebni in strokovni razvoj posameznikov ter organizacij, promovira dosežke svojih članov, fakultete in organizacijskih ved v okolju ter aktivno sodeluje pri pozitivnem razvoju družbe, v kateri deluje.

Če želite biti del skupnosti Alumni FOV se lahko prijavite preko povezave in izpolnite e - pristopnico https://1ka.arnes.si/a/21517.

Več informacij: https://fov.um.si/sl/sodelovanje-z-okoljem/karierni-center/alumni-fov-alumni-um

***

Na Univerzi v Mariboru deluje tudi Alumni UM, kamor se tudi lahko vključite. Več o delovanju Alumni UM boste našli na povezavi: https://kc.um.si/alumni/alumni-klub/ .

Na Fakulteti za organizacijske vede UM se trudimo ostajati v stiku z diplomanti, zato bomo veseli, če od vas prejmemo tudi povratno informacijo o karierni poti diplomantov po končanju študija na FOV. Veseli bomo, če boste izpolnili anketni vprašalnik in nam tako pomagali do informacij, ki jih potrebujemo izključno za namen evalvacije naših študijskih programov.

ANKETA o zaposljivost diplomantov FOV UM - 2020/21 je dosegljiva na povezavi: https://1ka.arnes.si/a/538 .

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na Karierni center FOV, preko elektronske pošte karierni.fov@um.si.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.