17. znanstveno posvetovanje o managementu in organizaciji / 11. junij 2021

Kategorija novice: 
Obvestila

FOV UM sodeluje pri soorganizaciji 17. znanstvenega posvetovanja o managementu in organizaciji Organizacijsko prilagajanje in management v času epidemije Covid-19, ki bo potekalo v petek, 11. junija 2021 od 9. do 13. ure, na daljavo, preko spletnega orodja ZOOM.

Znanstveno posvetovanje o managementu in organizaciji, bo potekalo že 17. leto, pri soorganizaciji letošnjega pa poleg Društva slovenska akademija za management, Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani, Fakulteto za management Univerze na Primorskem zopet sodeluje tudi Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru.

Na posvetovanju bodo svoja spoznanja in izkušnje predstavili praktiki in raziskovalci zasebnega in javnega sektorja. Udeležba za študente je brezplačna. Rok za prijavo je 1. junij 2021.

Več informacij o programu, udeležbi in prijavi boste našli na spletni strani posvetovanja: http://sam-d.si/konferenca/17-znanstveno-posvetovanje-o-managementu-in-organizaciji/.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.