43. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti / 20. do 22. marec 2024

Kategorija novice: 
Obvestila

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru letos že 43. leto organizira konferenco o razvoju organizacijskih znanosti, ki bo potekala v Portorožu, od 20. do 22. marca 2024. Gre za konferenco z najdaljšo tradicijo na Univerzi v Mariboru, ki vsako leto poveže akademsko in strokovno javnost študente ter cenjene goste.

Letošnja konferenca nosi naslov: »Zeleni in digitalni prehod – izziv ali priložnost«. S konferenco želimo poudariti, da je za uspešno doseganje ciljev organizacij in ustrezno premagovanje vsesplošnih izzivov družbe pomembno tudi področje zelenega in digitalnega prehoda. Cilji, ki jih s tem povezujemo, so na eni strani povezani z naravnimi dimenzijami na drugi strani pa s spodbujanjem gospodarstva z zeleno tehnologijo, trajnostnim razvojem in zmanjševanjem onesnaževanja. Zeleni in digitalni prehod je priložnost za organizacije tudi za spremembe v smeri vsesplošnih izzivov okolja.

Konferenca bo potekala od srede, 20. marca do petka 22. marca 2024. V sklopu njenega programa,  se bo zvrstilo preko devetdeset referatov in prispevkov v okviru različnih sekcij, organizirani pa bodo tudi drugi vzporedni dogodki ter mednarodno tekmovanje v reševanju študije primera za študente, ki bodo obogatili program te tradicionalne konference. 

Več o konferenci: https://konferenca.fov.um.si/.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.