Razpis postopka kandidiranja in volitev za člane Senata Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru iz vrst visokošolskih učiteljev in znanstvenih delavcev

Kategorija novice: 
Obvestila

Dekan Fakultete za organizacijske vede, red. prof. dr. Iztok Podbregar, je 15. 3. 2023 izdal Sklep o razpisu postopka kandidiranja in volitev za člane Senata Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru iz vrst visokošolskih učiteljev in znanstvenih delavcev.

Skladno s 3. točko sklepa kandidaturo za člana Senata lahko vloži vsak habilitirani visokošolski učitelj in znanstveni delavec, ki zaseda delovno mesto, sistemizirano v okviru FOV UM.

Posamezni kandidat lahko kandidira le za eno znanstveno disciplino oziroma področje, in sicer za tisto, za katero ima veljavno odločbo o izvolitvi v naziv visokošolskega učitelja / znanstvenega delavca.

Kandidira se za naslednje znanstvene discipline:

  • INŽENIRING POSLOVNIH SISTEMOV,
  • INFORMATIKA,
  • KADROVSKI IN IZOBRAŽEVALNI SISTEMI,
  • ORGANIZACIJA IN MANAGEMENT in
  • METODOLOGIJA.

Kandidature se na predpisanem obrazcu (Obrazec 1) vložijo do 11. 4. 2023 do 12. ure v tajništvo FOV UM, Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj – upošteva se rok prispetja kandidature.

Kandidatura se odda:

  • fizično po pošti s priporočeno pošto v zaprti ovojnici, naslovljeno na »Univerza v Mariboru Fakulteta za organizacijske vede, Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj« s pripisom »Kandidatura za člana Senata Fakultete za organizacijske vede, z navedbo znanstvene discipline, za katero oddaja kandidaturo - NE ODPIRAJ!«

ali

  • osebno v dekanat Fakultete za organizacijske vede, Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj v zaprti pisemski ovojnici, naslovljeno na »Univerza v Mariboru Fakulteta za organizacijske vede, Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj« s pripisom »Kandidatura za člana Senata Fakultete za organizacijske vede, z navedbo znanstvene discipline, za katero oddaja kandidaturo - NE ODPIRAJ!«.

Priloge:

 
Sklep o imenovanju komisije za pregled kandidatur

Dekan, red. prof. dr. Iztok Podbregar je 29. 3. 2023 izdal Sklep o imenovanju komisije za pregled kandidatur v postopku kandidiranja in volitev za člane Senata FOV iz vrst  visokošolskih učiteljev in znanstvenih delavcev.  Komisija se sestane 11. 4. 2023 ob  13.15 uri v sejni sobi.

Priloga: Sklep o imenovanju komisije za pregled kandidatur

 

Sklep o imenovanju komisije za pritožbe

Dekan, red. prof. dr. Iztok Podbregar je 29. 3. 2023 izdal Sklep o imenovanju komisije za pritožbe v postopku kandidiranja in volitev za člane Senata FOV iz vrst študentov.  Komisija se sestane 19. 4. 2023 po 13. uri v diplomski  sobi.

Priloga: Sklep o imenovanju komisije za pritožbe

 

Dodatek št. 1 k Sklepu o imenovanju komisije za pritožbe

Dekan, red. prof. dr. Iztok Podbregar je 18. 4. 2023 izdal Dodatek št. 1. k Sklepu o imenovanju komisije za pritožbe v postopku kandidiranja in volitev za člane Senata FOV iz vrst visokošolskih učiteljev in znanstvenih delavcev.  Komisija se sestane 19. 4. 2023 ob 13.30 uri v sejni sobi.

Priloga: Dodatek št. 1 k Sklepu o imenovanju komisije za pritožbe

Posodobljeno: 18.04.2023

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.