Volitve drugih delavcev, ki sodelujejo pri delu Akademskega zbora FOV UM

Kategorija novice: 
Obvestila

V. d. dekanice izr. prof. dr. Polona Šprajc je 23. 2. 2021 izdala Sklep o razpisu volitev za druge delavce, ki sodelujejo pri delu Akademskega zbora FOV UM.

Kandidature se skladno s 4. členom Sklepa vložijo do 11. 3. 2021 do 12. ure.

Priloge:

V. d. dekanice izr. prof. dr. Polona Šprajc je skladno s V. in VI. točko  Sklepa o razpisu volitev za druge delavce, ki sodelujejo pri delu Akademskega zbora FOV UM  dne 4. 3. 2021 izdala sklepa, in sicer:

V. d. dekanice izr. prof. dr. Polona Šprajc je skladno s V. in VI. točko Sklepa o razpisu volitev za druge delavce, ki sodelujejo pri delu Akademskega zbora FOV UM dne 8. 3. 2021 izdala Dodatek št. 1 k sklepu o imenovanju v komisijo za pregled kandidatur iz vrst drugih delavcev, ki sodelujejo pri delu Akademskega zbora FOV UM, in sicer:

Volilna komisija je potrdila Seznam kandidatov za člana Akademskega zbora Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru – iz vrst drugih delavcev.

V. d. dekanice, izr. prof. dr. Polona Šprajc je v skladu z določbo 17. točke drugega odstavka 330. člena Statuta Univerze v Mariboru in drugega odstavka 10. člena Pravilnika o postopku za oblikovanje in delovanje Akademskih zborov članic UM 23. 3. 2021 izdala sklep o imenovanju drugih delavcev, ki sodelujejo pri delu Akademskega zbora FOV UM.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.