Razglasitev nagrade za najboljšo kadrovsko prakso 2021

Kategorija novice: 
Obvestila

Od srede, 17. marca 2021 do petka, 19. marca 2021 bo v spletnem okolju MS Teams potekala tradicionalna 40. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih ved. V sklopu konferenčnega programa bo Fakulteta za organizacijske vede UM v sodelovanju s soorganizatorjem, karierno-zaposlitvenim portalom MojeDelo.com, organizirala podelitev nagrade za najboljšo kadrovsko prakso v Republiki Sloveniji 2021. Gre za drugo podelitev in tako kot v preteklem letu je strokovna komisija na podlagi prejetih vlog na natečaj izbrala šest finalistov. Vseh šest finalistov se bo predstavilo v sklopu četrtkovega programa, 18. marca 2021, ki se bo pričel ob 10.30. Strokovna komisija bo po zaključenih predstavitvah razglasila najboljšo kadrovsko prakso 2021.

Letošnje leto je posebno kot je bilo posebno preteklo leto. In ravno razmere v katerih so se morale organizacije in družba prilagoditi novim načinom dela so nam narekovale letošnjo rdečo nit natečaja najboljših kadrovskih praks 2021. Organizacije, ki so se odzvale našemu natečaju so svoje vloge prijavljale pod kriterijem: »Inovativnost na kadrovskem področju v pogojih COVID-19«. Šest organizacij bo torej svoje inovativne rešitve predstavilo v okviru konference in sledila bo razglasitev najboljšega.

Vljudno vas vabimo, da se nam brezplačno pridružite pri spletnih predstavitvah in četrtkovemu programu 40. mednarodne konference, ki bo v četrtek, 18. marca 2021 potekal med 10.30 in 13. uro. Verjamemo, da bomo skupaj soustvarili še en pomemben dogodek za kadrovsko, organizacijsko in širšo družbeno polje. V kolikor vas udeležba na dogodku zanima, se prijavite preko spletne strani: https://nkp.fov.um.si/.

Veselimo se srečanja z vami!

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.