Razglasitev Nagrade za najboljše kadrovske prakse v Republiki Sloveniji 2021

Kategorija novice: 
Obvestila

V sklopu 40. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti so razglasili nagrade za najboljše kadrovske prakse v Republiki Sloveniji 2021. Organizatorja natečaja, Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru in karierno-zaposlitveni portal MojeDelo.com sta v sodelovanju s SPIRIT Slovenija za najuspešnejše delo na kadrovskem področju izbrala podjetje GENERALI zavarovalnica d.d.

Od srede, 17. marca 2021, do petka, 19. marca 2021, je na daljavo, v spletnem okolju MS Teams potekala tradicionalna, že 40. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti, ki jo vsako leto organizira Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede. V sklopu konferenčnega programa je Fakulteta za organizacijske vede UM v sodelovanju s soorganizatorjem, karierno-zaposlitvenim portalom MojeDelo.com in s podporo Spirit Slovenija, razglasila nagrado za najboljše kadrovske prakse v Republiki Sloveniji 2021. Med šestimi finalisti izbora je strokovna komisija natečaja za najuspešnejše delo na kadrovskem področju izbrala podjetje GENERALI zavarovalnica d.d. Organizatorji poudarjajo, da želijo z nagrado za najboljše kadrovske prakse izpostaviti tiste organizacije, ki so pri svojem delu predane odličnosti in učinkovitosti.

Več: https://nkp.fov.um.si/

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.