Uradne in pogovorne ure na UM FOV

Kategorija novice: 
Obvestila

Z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa smo na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru v skladu s posodobljenim Načrtom Univerze v Mariboru za zagotavljanje kontinuiranega delovanja sprejeli naslednje ukrepe:

 

1. URADNE URE V REFERATU ZA ŠTUDENTSKE ZADEVE UM FOV

Uradne ure potekajo izključno preko elektronske pošte (referat.fov@um.si) in/ali po telefonu 04 2374 222, 04 2374 215, 042374 212.

Vso dokumentacijo (obrazci, potrdila, …) se v referat pošilja izključno po fizični pošti na naslov fakultete (s pripisom za referat), kar velja tudi za predvideno število izvodov zaključnega dela skupaj s pripadajočo, popolno, dokumentacijo. Dokumentacija, ki bo pomanjkljiva oz. nepopolna, bo po pošti vrnjena študentu.

V nujnih primerih se je za obisk potrebno predhodno dogovoriti po elektronski pošti ali po telefonu. V tem primeru študent vstopi v Referat za študentske zadeve UM FOV posamično z razdaljo med posamezniki vsaj 1,5 m.

 

2. OBISK KNJIŽNICE UM FOV

V knjižnici je mogoča le izposoja knjižničnih gradiv, medtem ko uporaba čitalnice oz. drugo zadrževanje v prostorih knjižnice ni dovoljeno. Obiskovalci vstopajo posamično z razdaljo med posamezniki vsaj 1,5 m.

 

3. GOVORILNE URE VISOKOŠOLSKIH UČITELJEV UM FOV

Govorilne ure potekajo izključno preko elektronske pošte ali po telefonu oz. z uporabo ostalih komunikacijskih kanalov.

 

Navedeni ukrepi veljajo do preklica.

 

Vljudno prosimo, da redno spremljate obvestila na spletni strani FOV, kakor tudi Informacije na spletnih straneh Nacionalnega inštituta za javno zdravje: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov

ter spletnih straneh Ministrstva za zdravje: https://www.gov.si/teme/koronavirus/.

 

Prav tako vljudno prosimo za dosledno upoštevanje zgoraj navedenih ukrepov.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.