Pri Univerzitetni založbi Univerze v Mariboru je v mesecu januarju izšla monografija z naslovom »Raziskovalni trendi in trajnostne rešitve v inženiringu poslovnih sistemov«

Kategorija novice: 
Obvestila

Sodelavci Katedre za inženiring poslovnih in produkcijskih sistemov so izdali monografijo, ki predstavlja empirične in teoretične izsledke raziskovalnega dela na področju inženiringa poslovnih sistemov. Monografija odpira nekatere izjemno aktualne teme s področja trajnostnega poslovanja, še zlasti z vidika nedavnih sprememb glede zavezanosti slovenskih gospodarskih družb k trajnostnemu upravljanju. Trajnostna poslovna strategija in poslovna uspešnost je pravzaprav logična pot za dolgoročno ustvarjanje vrednosti za vse ključne deležnike podjetja. Pri tem monografija nudi nekatere vpoglede v razumevanje pristopov, metod in standardov, ki bodo podjetjem lahko v pomoč pri trajnostni transformaciji poslovanja. Avtorji verjamejo, da je sporočanje rezultatov raziskav akademski in širši javnosti izjemnega pomena in si želijo, da bo pričujoča monografija sprožila nove tovrstne raziskave.

Spletna povezava do monografije: https://press.um.si/index.php/ump/catalog/book/835

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.