Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru nosilka certifikata Športnikom prijazno izobraževanje

Kategorija novice: 
Obvestila

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru se je prijavila na javni razpis za dodelitev certifikata »Športnikom prijazno izobraževanje«, ki je bil objavljen 6. julija 2017. Po dvostopenjskem evalvacijskem postopku je ena izmed prvih organizacij v Republiki Sloveniji, ki se  izkazuje s pogoji študija za dvojno kariero športnikov s svojimi študijskimi programi, med katerimi se izpostavlja študijski program 1. stopnje VS Management v športu, v katerega je v študijskem letu 2019/2020 vpisala že drugo generacijo študentov.

Dvojna kariera športnikov je na nivoju študentov in športnikov izjemno pomembna z roko v roki za vseživljenjsko učenje, realizacijo ciljev v športu in tudi želeno karierno pot po zaključku aktivne športne kariere. S programom management v športu je bila narejena premisa med pravimi vsebinami študija, ki na področju organizacije in managementa predstavljajo celovito in potrebno izhodišče za delovanje na področju športa in športnih organizacij ter med potrebami športnikov, ki si želijo nadgraditi vsebine tudi v športnikom prijaznem okolju študija.

Več o dodeljenem certifikatu: http://www.olympic.si/novica/867

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.